Çanakkale
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Soyer, muhtarları dinledi

Soyer, muhtarları dinledi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kiraz ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kiraz ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

İZMİR (Anayurt) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kiraz ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda 56 mahallenin ihtiyacını muhtarlardan tek tek dinleyen Başkan Soyer, “Muhtarlarımızın neye ihtiyacı varsa elimizden geleni  yapacağız. Siyasi parti ayrımı gözetmiyoruz. Bu bir nöbet. Kendi nöbet süremiz içinde sizlerin isteklerini ne kadar hızlı yaparsak kafamızı yastığa rahat koyarız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kiraz ilçesinin muhtarlarıyla toplantı yaparak sorunları ve talepleri dinledi, yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Kiraz Belediyesi Şehit Özgür Küçük Sosyal Tesisi’nde yapılan toplantıya belediye bürokratları ve 56 muhtar katıldı. Muhtarlar tek tek söz alarak kendi mahallerindeki ihtiyaçları iletti ve bugüne kadar yapılan çalışmalar için Başkan Soyer'e teşekkür etti.

HİZMET ELİMİZ KİRAZ'IN ÜZERİNDE OLACAK

Kirazlı muhtarlara daha önce bir araya gelmeyi planladıklarını ancak pandemi nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini söyleyen Başkan Soyer, “Sizinle bir araya gelemedik ama çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da hizmet elimiz Kiraz’ın üzerinde olacak. Hepiniz kadir kıymet bilir insanlarsınız. Sözlerinize başlarken yapılan çalışmalar için her biriniz teşekkür ettiniz.  Bizim en büyük ödülümüz bu. Bunun daha büyük bir karşılığı yok. Sizin takdirinizin bizim için önemi büyük. Burada söylenen ne varsa elimizden ne geliyorsa gereğini yapmak için çalışacağız. Yatmıyoruz, boş oturmuyoruz. Siyasi ayrıştırma yapmıyoruz“ diye konuştu. Muhtarların talep ettiği konuların kağıtta kalmayacağının sözünü veren Başkan Soyer, 'Bütün bürokrat arkadaşlarım ve ben hizmet etmek istiyoruz. Bu bir nöbet. Biz bu görevi bir nöbet olarak görüyoruz. Görev süremiz içinde halkımızın ihtiyaçlarını ne kadar hızlı yaparsak kafamızı yastığa rahat koyarız” dedi.

BİRLİKTE HİZMET ÜRETMEK ÖNEMLİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin işbirliğinin hizmet üretmede önemine değinen Başkan Soyer, “Kiraz Belediye Başkanımız rahatsızlığı nedeniyle muhtarlar toplantısına katılamayacağını bildirmiş. Kiraz Belediye Başkanımızdan rica ediyorum mutlaka beraber çalışmamız lazım. Yoksa hizmetlerimizin bir bacağı eksik kalır. Kendisi meclis toplantılarına da katılmıyor. Neye ihtiyaç varsa biz çözmek için buradayız. Bu masada olmadığı zaman eksik kalıyoruz. Çünkü birlikte hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!