Çanakkale
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Türk Kızılay 2024 Ramazan Kampanyası: Bu Ramazan Sensiz Olmaz

Türk Kızılay 2024 Ramazan Kampanyası: Bu Ramazan Sensiz Olmaz
Yardımlaşma ve dayanışmanın, iyilikte yarışmanın, birbirini gözetmenin, gönül birlikteliğinin doyasıya yaşandığı Ramazan ayında “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” sloganıyla kampanya düzenliyoruz.

Yardımlaşma ve dayanışmanın, iyilikte yarışmanın, birbirini gözetmenin, gönül birlikteliğinin doyasıya yaşandığı Ramazan ayında “Bu Ramazan Sensiz Olmaz”sloganıyla kampanya düzenliyoruz.

Ramazan kampanyamızla Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere ve Gazze’deki çatışma mağdurlarına öncelik vererek ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı planlıyoruz. 

Kampanyamızla yurt genelindeki şubelerimiz, temsilciliklerimiz, gönüllülerimiz ve yurt dışı temsilciliklerimizle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağımız sıcak yemekler, gıda kolileri, ihtiyaç malzemeleri ve bayramlıklarla gönülleri ısıtmaya devam edeceğiz. İftar sofralarını bereketlendireceğimiz gelenekselleşen kampanyamızla milyonlara ulaşmayı hedefliyoruz.

İhtiyacı olana el uzattığımız yardım projelerimizle, yardım etmek isteyene de kolaylıklar sağlıyoruz. Hayırseverler Kızılay’ın zekat, fitre, fidye, genel nakdi, aşevleri, gıda yardımı ile iftar sofrası, bayramlık yardım seçeneklerine destek olabilecek. Kızılay’ın Filistin/Gazze’deki mağdurlar için de gıda yardımı, zekat ve iftar seçeneklerine bağış yapılabiliyor.

Kızılay, Ramazan ayında iftar saatlerine göre kan bağışçıları için ekip planlamaları yaptı. Vatandaşlar iftar sonrasında bölgelerin yoğunluklarına göre belirlenen saatlere kadar kanver.org ile kan bağışı mobil uygulamasından öğrenebilecekleri ekip noktalarına giderek kan bağışında bulunabilecekler.

Mağdurun ve mazlumun yanında olan, milletimizin birliği ile gücünü gösteren Kızılay’ın bu çalışmalarının hedefine ulaşabilmesi için sizin vereceğiniz destek ise büyük önem taşıyor. Sorumlu bir medya mensubu ve bir kanaat önderi olarak kampanyamızı yazılı, görsel ve sosyal medyadaki takipçilerinize duyurmanız ve Kızılay’a katkı vermeye davet etmeniz, daha çok ihtiyaç sahibine yardım eli uzatabilmemize imkan sağlayacak. 

Dayanışmanın gücünü ve iyiliği daha fazla hatırladığımız bu ayda, Kızılay’ı her zamanki gibi sahipleneceğinize inanıyor gerek kampanyamıza katılımınız gerekse de kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşması noktasında tanıtım desteğiniz için şükranlarımı sunuyorum. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!