Çanakkale
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Kritik Gelişme: Binance Bu Altcoin ile Ortaklık Kurdu!

Kritik Gelişme: Binance Bu Altcoin ile Ortaklık Kurdu!
İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası Binance, Bolt Global ile Web3 sosyal deneyi kurmak için ortaklık kurdu. Ortaklık, özünde kripto para ...

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası Binance, Bolt Global ile Web3 sosyal deneyi kurmak için ortaklık kurdu. Ortaklık, özünde kripto para birimi borsası ile yayıncılara, içerik oluşturuculara ve hayranlara etkileşimli fırsatlar sağlayacak. İşte detaylar…

Binance ile bu altcoin ortaklık kurdu

Binance’in kripto para ödeme özelliği olan Binance Pay, yeni bir Web3 canlı eğlence ve sosyal deneyim oluşturmak için Bolt Global ile ortaklık kuruyor. Binance Blog aracılığıyla duyurulan, temassız, sınırsız bir kripto ödeme özelliği olan Binance Pay, Web3 için hizmetler geliştirmeye odaklanan bir teknoloji şirketi olan Bolt Global’i destekleyecek. Ortaklık, borsa kullanıcılarının küresel olarak bu yeni Web3 sosyal deneyiminin resmi adı olan Bolt+’a erişim kazanmasını sağlayacak.

Bolt Global’in Kurucu Ortağı ve CTO’su Christel Quek, “Web3’ün benimsenmesini dünya çapında eğlence, perakende ve oyun genelinde daha fazla sektöre getirmek için Binance Pay ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. İlginç olan, içerik oluşturucuların hayranları tarafından “hediye” alabilecekleri Twitch gibi akış platformlarına benzerliğidir. Ancak bu durumda kripto tabanlı olacaktır. Bolt+, içerik oluşturucuların kazançlarının yüzde 95’ini elinde tutmasına izin verirken, Web2 platformları içerik oluşturuculardan önemli miktarda alır. Bahşiş, reklam, sponsorluk ve fayda tabanlı NFT kanalları olacak.

Binance Pay Global Başkanı Jonathan Lim, “Binance Pay, Bolt Global ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyor… Yayıncılar ve içerik oluşturucular artık borsa ekosisteminin kullanım kolaylığı ve güvenliğinin avantajlarıyla kriptoda kolayca kazanabilirler” dedi. Bolt+ iOS, Android ve web tarayıcılarında kullanılabilir. Platform şimdiden müzik şirketlerini, spor medyası yayıncılarını ve çeşitli haber ağlarını bünyesine kattı. Bu platformun başarısı, özellikle gelir yaratma tarafındaki içerik oluşturucular için ve aynı zamanda yeni deneyim seçenekleri aracılığıyla hayranlar için akış alanını büyük ölçüde değiştirebilir.

BinancePay nedir?

Binance Pay, Binance’te temassız, çerçevesiz ve güvenli kullanıcıdan kullanıcıya kripto para birimi ödeme özelliğidir. BinancePay, kullanıcıların ve traderların, kripto kullanımı için özel işlem ücretleri ödemeden dünya çapında kripto ödemeleri gönderip almasına olanak tanır. Binance Pay bugüne kadar 17 milyon işlem, 7.000’den fazla trader ve milyonlarca kullanıcıyı kapsayan toplam 12 milyar doların üzerinde hacim kaydetti.

Bolt Global, yeni nesil internet için Web3 özellikli platformlar ve hizmetler oluşturan bir teknoloji şirketidir. Şu anda Bolt Global, üç temel faaliyet yürütmektedir: bir Web3 medya ve eğlence platformu olan Bolt+, kendi kendini koruyan bir NFT ve dijital varlık cüzdanı olan BoltX ve bir Web3-ticaret pazarı olan BoltZap.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!