Çanakkale
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Kadir Gecesi iletileri 2020: Kutlu Kadir gecesi için anlamlı iletiler

Kadir Gecesi iletileri 2020: Kutlu Kadir gecesi için anlamlı iletiler
Bu akşam yani 19 Mayıs'ı 20 Mayıs ’a bağlayan gece Kadir Gecesi dualar ve ibadetlerle idrak edilecek. Kadir Gecesi zamanı küskünlükleri bitirmek için hayırlı bir vakittir. Siz de dualarınızı ve iyi dileklerinizi güzel Kadir Gecesi mesajları ile yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. İşte sizin için derlediğimiz güzel ve anlamlı Kadir Gecesi mesajları...

Kutlu Ramazan ayında sona yanaşırken bin aydan hayırlı Kadir Gecesi zamanı geldi. Bu yıl koronavirüs sebebiyle Kadir Gecesi ’nde cemaatle namaz kılamayacağız ama konutumuzda iman edebiliriz. Ayrıca koronavirüs salgını sebebiyle yakınlarımızla da pek görüşemedik. Ancak onlaara hoş ve anlamlı Kadir Gecesi iletileri yollayarak gönüllerini güzel edebilirsiniz.

KADİR GECESİ MESAJLARI 2020

Kadir geceniz kutlu olsun! Allah sana hoşlandıklarınla birlikte mutlu ve huzurlu bir biçimde yaşamayı kısmet etsin. Hayırlı Kandiller..!

Size karanfilin vefasını, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin onurunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz kutlu olsun..

Yağmur dolu bulutlar gibi gelen, hayır madenlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren Kadir gecesi mübarek olsun.

Yağmurun toprağa yaşam verdiği gibi duaların da yaşam bulacağı bu kutlu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Kadir geceniz kutlu olsun.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dileriz.

Yağmurun toprağa yaşam verdiği gibi dualarında yaşam bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz kutlu olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin kutlu olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah bağışlayan ve affedendir, unutmayalım Eller semaya kalkıp, vicdanlar bir atınca bu gece, gözler keyif yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz kutlu, dualarınız kabul olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, vicdanınız neşelensin Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en ehemmiyetlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları affeden, her şeyi öğrenen, gören ve dinleyen Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Bin damla serilsin vicdanına, bin mutluluk dolsun gönlüne, tam hayallerin asıl olsun, duaların Kabul olsun bu gece Kadir gecen kutlu olsun.

Sofranız afiyetli, paranız faydalı, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz acımalı, vücudunuz sağlıklı, suratınız mutlu, kadir geceniz kutlu olsun…

KADİR GECESİNİN EHEMMİYETİ

Kadir Gecesi, üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının yirmi yedinci gecesine tesadüfmektedir. Kur'an-ı Kerim'de Kadir Gecesinin Ehemmiyeti şu biçimde dile getirilmiştir. '' Biz Onu Kur'an-ı Kerim'i Kadir Gecesinde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen öğrenir misin? Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır.O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh

Cebrail a.s her iş için iner dururlar. O gece esenlik, gün ağarıncaya kada sürer.'' Kadir Süresi 1-5 Ayetler

Resul-i Ekrem s.a.v Efendimiz emrediyor: "Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi imanla geçirirse, geçmiş günahları affedilir." "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan kısmetini almıştır."

Peygamberimiz sav emrediyor: "Kadir gecesinde bir kez, Kadir sûresini okumak, başka zamanda Kur"ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma zamanı kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha değerlidir."

GÜNÜN EHEMMİYETLİ HABERLERİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!