Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Ziraat odalarından Büyükşehir’e ziyaret

Ziraat odalarından Büyükşehir’e ziyaret
Ziraat Odaları Malatya İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve beraberindeki 11 ilçenin Oda başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

MALATYA (İGFA) - Ziraat Odaları Malatya İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı’nın da hazır bulunduğu görüşmede, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleriyle sahada ortak projelere imza atma kararı alındı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Malatya’ya çok güzel hizmetler kazandırdığını ifade eden Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç, halkı memnun etmenin herkesin yapacağı bir şey olmadığını dile getirirken, " Biz, Malatyalı olarak yıllardır kimlerin nasıl hizmet ettiklerini gördük. Bu şehir hepimizin, bu gemi bizim, ne kadar güzellikler olursa biz o kadar memnun kalacağız” dedi.

Tarımla alakalı isteklerini Başkan Selahattin Gürkan'a ileteceklerini kaydeden Yunus Kılıç, ülkenin gelişmesi için üretime ağırlık verilmesinin altını çizerken, Malatya’da tarımı hep birlikte güçlendirmek zorunda olduklarını kaydetti.

Ziraat Odası başkanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaşanan sorunların konuşulduğunu açıklarken, "Ülkemizdeki ve şehrimizdeki ziraatçılarımızın, çiftçilerimizin önündeki engelleri kaldırma noktasında bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığımız tarafından yaptığımız çalışmaları birlikte hayata geçireceğiz. Şu anda Buğday Pazar, Şire Pazarı, Lisanslı Depoculuk ve fidancılarla ilgili site çalışmalarını başlattık. Ayrıca orta ölçekli yeni sanayi yeri için çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Özellikle sulama suyu ile ilgili ve çiftçimizin önündeki bazı engellerin giderilmesi noktasında DAP ile yapmış olduğumuz proje kapsamında vatandaşımızın sulama suyunun temin edilmesi ve kayıpsız ilgili alana iletilmesi için boru dağıtımlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ziraat ile hayvancılık merkezi olan Malatya’mızı daha ileri safhalara taşıma noktasında el birliği ile el ele vererek yeni projelerle bu şehri istikbale hazırlayacağız” dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!