Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Zilliqa Mucidi, Bu Altcoin’i Övdü: Her Zaman Başardı!

Zilliqa Mucidi, Bu Altcoin’i Övdü: Her Zaman Başardı!
(kriptokoin.com) Popüler altcoin’lerden biri olan Zilliqa (ZIL)’nın kurucusu, kripto para alanındaki çeşitli projelerden konuştu. Bazılarını ise ...

(kriptokoin.com)

Popüler altcoin’lerden biri olan Zilliqa (ZIL)’nın kurucusu, kripto para alanındaki çeşitli projelerden konuştu. Bazılarını ise övdü. İşte detaylar…

Zilliqa’nın kurucusu, Ethereum’un “gizli formülünü” açıkladı

Zilliqa’nın kurucusu Amrit Kumar, Ethereum (ETH) ve diğer başarılı Blockchain’lerin gizli formülü hakkında konuştu. Ethereum’un başkalarının başarılarını kopyalamak yerine, yenilikçi vizyonu desteklediğini söyledi. Tüm sorunlara rağmen, Ethereum’un sürekli yeniliğe yönelmesinin, ağı bunca yıl canlı tuttuğunu savunuyor.

Diğer layer-1 çözümlerinin ise piyasaya girdikten sonra yenilik yağmayı bıraktığını aktarıyor. Bunun yerine, bu tarz projelerin kısa vadeli başarı stratejilerini taklit etmeye başladığını söylüyor.  Öte yandan, Bitcoin için de düşüncelerini paylaştı. Uzmana göre Bitcoin, diğer layer-1 çözümleri gibi olamaz ve olmamalı. Kumar’a göre Bitcoin’in aynı yenilikçi değerlere bağlı kalması gerekiyor.

Zilliqa ağındaki en son gelişmeler

Bu sırada Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Zilliqa, Alien Worlds isimli metaverse ve oyun projesiyle ortaklık kuruyor. Buradaki fikir, Zilliqa’nın eSports ortaklarını kullanarak yeni oyun içi özellikler sunmaktır. Yani, Alien Worlds, Blockchain oyunları ile rekabetçi oyunların yeni bir kombinasyonunu tanıtmak istiyor. Alien Worlds’ Medium’da yayınlanan daha ayrıntılı bir duyurusuna göre proje, Unity SDK aracılığıyla Zilliqa Blockchain’i ile entegrasyonunu sürdürecek. Ardından, yenilikçi oyun içi DAO’ları ve PvP özelliklerini ana akım oyunculara sergileyecek. Bunun için Zilliqa’nın platformunu kullanacak.

Zilliqa, son derece düşük ücretlere sahip, yüksek güvenlikli, yüksek performanslı bir layer-1 Blockchain’dir. İşbirliği, rekabetçi Blockchain oyunları portföyünü genişletmesine ortam hazırlayacak. Oyuncuların oyun içi öğeleri takas edebilmesini sağlayacak. Ayrıca, oyuncuların platformdan doğrudan ödüller kazanabileceği bir oyun merkezini piyasaya sürecek. Zilliqa ayrıca Alien World’ün küresel oyuncu tabanına erişebilecek ve onunla yeni yollarla etkileşime geçebilecek. Daha da önemlisi, izleyiciler bu yıl içinde piyasaya çıktıklarında yaklaşmakta olan FPS oyununu ve oyun merkezini ifşa edecekler.

Zilliqa’nın spor ve oyun iş geliştirme başkanı Tom Fleetham, Zilliqa’nın e-spor ortaklarının ve gelecekteki oyun merkezinin, Alien Worlds’ün etkileşim için ödüllendirilme fırsatına sahip olacak yeni bir oyuncu topluluğuna ulaşmasına izin vereceğini söyledi. Bu arada, projenin Oyun Teknolojisi başkanı Valentin Cobelea, Zilliqa’nın Alien Worlds’e oyunun doğru entegrasyonunu sağlayacak teknik destek sağlayacağını belirtti. Proje, Zilliqa’nın kendi ekosistemine son derece güçlü bir katkı olacak. Bu nedenle herkes yeni ortaklık konusunda oldukça heyecanlı. Bu sırada, ZIL coin’inin değeri, son 24 saatte yüzde 2.7 oranında arttı. ZIL, yazım sırasında 0.043 dolar seviyelerinden el değiştiriyor. Son bir haftada ise yüzde 10 yükseldi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!