Çanakkale
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Yeni normalde en çok tercih edilen estetik operasyonlar

Yeni normalde en çok tercih edilen estetik operasyonlar
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yeni normalde estetik operasyonlara olan yaklaşımdaki değişimleri sizler için anlattı.

 

Yeni normalde estetik operasyonlarda da bazı değişiklikler görülse de talep her zamanki devam ediyor. Hayata kaldıkları yerden daha büyük bir enerjiyle devam etmek isteyenler görünümlerini de daha enerjik göstermek için estetik cerrahiye başvuruyor. Alınan yüksek güvenlik önlemleri de hastaların operasyon kararı alma sürecinde rahatlık sağlıyor

Ameliyatsız estetik operasyonlar

Botoks, dolgu, yağ enjeksiyonu gibi ameliyat ve iyileşme süresi gerektirmeyen tedaviler daha fazla tercih ediliyor. Yorgun ve kişinin olduğundan daha yaşlı görünmesine neden olan kırışık ve oluk tedavilerinde daha hızlı sonuçlar elde edilmesi kişinin ihtiyacı olan daha enerjik görünme ihtiyacını da daha hızlı karşılıyor. Dudak, yanak ve çene dolgusu da yüzdeki hacim eksiklerini gidererek daha genç ve enerjik görünüme katkı sağlıyor.

Minimal cerrahi gerektiren operasyonlar

Ameliyatsız yöntemler ile çözülemeyen daha ileri seviyedeki estetik sorunlar için ise minimal kesi uygulanan yöntemler tercih ediliyor. Yüz germe, dudak kaldırma ve bölgesel incelme operasyonları bu teknikler arasında yer alıyor. Geleneksel tekniklere göre genel anestezi yerine çoğunlukla lokal anestezi uygulanması, daha hızlı iyileşme süresi sağlaması ve kalıcı sonuçlar sağlaması diğer yöntemlere göre tercih edilme sebepleri arasındadır.

Burun estetiği operasyonları

Burun estetiği operasyonları hem sağlık hem de estetik açıdan talep edildiği için yeni normalde de en fazla tercih edilen estetik operasyonlar arasında yer alıyor. Kapalı teknik ile yapılan operasyonlarda görünen iz oluşmaması, estetik sonuçlarının yüzün genel görünümünü yüksek oranda iyileştirmesi, solunum işlevini yerine getirmesi açısından önemini her dönemde korumaya devam ediyor.

Meme estetiği operasyonları

Meme büyütme, meme dikleştirme ve meme küçültme estetikleri de yeni normalde talep edilen operasyonlar arasında yer alıyor. Hasta memnuniyeti en yüksek operasyonlar arasında yer alan meme estetiği operasyonları kadınlarda özgüvenin artmasına katkı sağlıyor. Gelişen teknoloji sayesinde süt kanallarına zarar verilmemesi, izlerin estetik dikişlerle göğüslerin doğal kıvrımlara gizlenebilmesi hasta memnuniyetinin artmasını sağlayan kriterler arasındadır.

 

Kaynak: CNNTURK.COM

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!