Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Yaza yenilenerek ve canlanarak girin!

Yaza yenilenerek ve canlanarak girin!
Yenilenmenin ve canlanmanın mevsimi olan İlkbaharla birlikte, kış mevsiminin ağırlığını üzerinden atmak ve taze bir başlangıç yapmak isteyen ...
Yenilenmenin ve canlanmanın mevsimi olan İlkbaharla birlikte, kış mevsiminin ağırlığını üzerinden atmak ve taze bir başlangıç yapmak isteyen misafirleri için Conrad Istanbul Bosphorus'ta Su Terapisi, Spa Soul, Argan Release gibi seçenekleri deneyebilirsiniz.


Conrad Istanbul Bosphorus Sağlık kulübünde başlayan ‘Su Terapisi’ ve Spa Soul’un mayıs ayı bakım önerisi olan ‘Argan Release’ ile tüm ay boyunca kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

Suyun İyileştirici Gücü ile Dönüşüm Yolculuğu

Kasları yumuşatmak, hareketliliği ve esnekliği arttırmak, içe atılmış duyguları ortaya çıkarmak için enerji yollarını açmak amacıyla kullanılan ‘Su Terapisi’ seansları, sizi suyun dönüşümsel yolculuğuna davet ediyor.

Wataflow olarak da adlandırılan, somatik hareketler, masaj, nefes çalışması, meditasyon ve mantralar yoluyla suyun iyileştirici gücünü destekleyen, hareket temelli terapötik bir teknik olan bu etkileyici terapi, bedensel, ruhsal ve fiziksel olarak suyun sizi şifalandırmasını sağlıyor.

Vücutta bloke olmuş enerjiyi açığa çıkaran Wataflow seansı, kişinin vücuduna özel tasarlandığı için benzersiz olma özelliği taşıyor. İki kısımdan oluşan terapinin ilk bölümü suyun üzerinde ve içinde yapılan vücudu bükme, germe, sallama gibi hareketlerle derin bir rahatlama sağlıyor, fiziksel ve duygusal blokajların çözülmesine yardımcı oluyor. İkinci kısım ise sudan çıktıktan sonra gerçekleşiyor ve topraklanma için yapılan enerji çalışmasıyla kişinin dünyaya yeniden gelişi kutlanıyor.

Haftanın her günü 11:00 – 16:00 saatleri arasında, kapalı havuzda gerçekleşen seanslar için otelden detaylı bilgi alınabilir.

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Argan Release Ritüeli

Conrad İstanbul Bosphorus misafirlerine şehrin kalbinde bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan Conrad Spa Soul, mayıs ayı bakım önerisi olarak yüzde 30 indirimle sunduğu ‘Argan Release’ ritüeli ile vücut bakımına canlandırıcı bir dokunuş yapıyor.

Hücre yenilenmesine yardımcı, antioksidan özelliği bulunan pembe kil, şeker kristalleri ve argan kabuklarından oluşan peeling ile başlayan bakım, cildi besleyen minerallerle dolu sıkılaştırıcı ve yatıştırıcı özelliklere sahip, cilt elastikiyetini arttıran ve argan yağıyla hazırlanan Ghassoul kil maskesi ile devam ediyor. Cildin kurumasını önleyen ve yeniden yapılanmasını sağlayan, arı balmumu ve E vitamini içeren ilk soğuk preslenmiş Argan Yağı masajı ile sonlanıyor.

Charme d’Orient ürünlerinin kullanıldığı ve üç aşamadan oluşan bu vücut ritüeli toplamda 90 dakika sürüyor ve tüm cilt tiplerine uygun olarak yoğun nemlendirme ve bakım sağlıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!