Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Yapay Zeka, 'Yeni James Bond Kim Olmalı?' Sorunu Cevapladı: Henry Cavill, En Uygun İsim

Yapay Zeka, 'Yeni James Bond Kim Olmalı?' Sorunu Cevapladı: Henry Cavill, En Uygun İsim
Largo.ai, bir sonraki James Bond olmaya en uygun ismi ortaya çıkarmak için yapay zeka ile bir çalışma gerçekleştirdi.

52 yaşındaki Daniel Craig, 2006’da vizyona giren Casino Royale’den bu yana sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden ‘ajan 007’ James Bond karakterine hayat veriyor ancak kasım ayında vizyona girmesi planlanan No Time to Die, Craig’i ajan 007 rolünde gördüğümüz son yapım olacak.

Daniel Craig’in James Bond rolüne veda edecek olması, akıllara tabii olarak ‘Bir sonraki James Bond kim olacak?’ sorusunu getiriyor. Bu soruya olası bir yanıt vermek için yapay zekadan faydalanmaya karar veren Largo.ai, gerçekleştirdiği çalışma ile yeni ajan 007 olmaya aday en uygun İngiliz aktörü belirledi.

Yapay zekaya göre Henry Cavill, James Bond rolüne en uygun İngiliz oyuncu

henry cavill

Yapılan açıklamaya göre Largo.ai, James Bond olmaya en uygun ismi tespit etmek için hem Bond karakterinin özelliklerini hem de oyuncuların özelliklerini yapay zekaya tanımladı ve yapay zeka, İngiliz oyuncuların James Bond olmaya uygunluklarını yüzdesel olarak belirledi.

Çalışmanın sonuçlarına göre Superman rolüyle dünya çapında ün kazanan ve Netflix’in The Witcher dizisindeki Geralt rolü ile seyircilerin kalbini bir kez daha kazanmayı başaran Henry Cavill, yüzde 92,3 ile James Bond olmaya en uygun isim. Yapay zekaya göre Cavill’e en uygun alternatifler yüzde 92 ile Richard Armitage ve yüzde 90,9 ile İdris Elba.

Yapay zekaya göre Gina Carano, tüm dünyada James Bond olmaya en uygun isim

gina carano

Largo.ai ayrıca ‘James Bond, dünyanın herhangi bir yerinden bir oyuncu tarafından canlandırılsaydı en uygun isim kim olurdu?’ sorusuna yanıt bulmak için çalışmasını uluslararası çapta genişletti ve bu kez James Bond olmaya en uygun isim, yüzde 96,7 ile Karl Urban oldu. Yüzde 93,9 ile Chris Evans ve yüzde 92,2 ile Will Smith ise Urban’a en iyi alternatifler olarak öne çıktı.

James Bond serisinin yapımcıları, bir sonraki James Bond’un kadın olmayacağını onaylamış olsalar da Largo.ai, James Bond olmaya en uygun oyuncuları da tespit etti. Buna göre Gina Carano, yüzde 97,3 ile James Bond olmaya en uygun isim. Üstelik Carano’nun uygunluk oranı, Urban ve Cavill’den bile yüksek. Yapay zekaya göre Carano’ya en iyi alternatifler ise yüzde 94,4 ile Katee Sackhoff ve yüzde 94,2 ile Angeline Jolie.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!