Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Warner Bros., vizyon takviminde yeniden değişiklik yaptı

Warner Bros., vizyon takviminde yeniden değişiklik yaptı
Warner Bros. pandemi nedeniyle vizyon takviminde yeniden değişiklikler yaptı. Denis Villeneuve imzalı Dune 1 Ekim 2021’e, Robert Pattinson’lı The Batman 4 Mart 2022’ye ertelendi. 1 Nisan 2022’de vizyona girmesi beklenen The Matrix 4 ise 22 Aralık 2021’e çekildi.

Yeni normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte mart ayından beri kapalı olan sinema salonları kapılarını yeniden açtı. Pandemi sonrası vizyona giren ilk büyük yapım olan "Tenet"in gişede hayal kırıklığı yaratması ise büyük bütçeli filmlerin gişede bütçelerini karşılamasının mümkün olmayacağını gözler önüne serdi. Bu durum, Warner Bros., Disney ve MGM gibi büyük stüdyoların planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep oldu.

Geçen haftalarda Denis Villeneuve imzalı "Dune" filminin ertelenmesi gündeme gelmiş, filmin yayımlanan fragmanında herhangi bir vizyon tarihi belirtilmemesi de bu iddiaları güçlendirmişti.

Warner Bros. cephesinden beklenen haber geldi. Buna göre 18 Aralık’ta vizyona girmesi planlanan "Dune" filmi, 1 Ekim 2021’e ertelendi. Böylece film ilk başta planlanan vizyon tarihinden yaklaşık bir yıl sonra izleyici ile buluşacak.

'THE BATMAN', 'THE fLASH' VE 'SHAZAM! 2' DE ERTELENDİ

Filmloverss'ın aktardığına göre, Warner Bros.’un erteleme kararı "Dune" ile de sınırlı kalmadı. "Dune" filminin 2021’e ertelendiğinin duyurulmasından kısa süre sonra "The Batman", "The Flash", "Black Adam" gibi filmler için de benzer açıklamalar geldi.

Matt Reeves’in yazıp yönettiği, Robert Pattinson’ın başrolünü üstlendiği "The Batman", 4 Mart 2022’ye ertelendi. Filmin pandemi nedeniyle ara verilen prodüksiyonuna geçtiğimiz haftalarda yeniden başlanmış olsa da, Robert Pattinson’ın Covid-19 testinin pozitif çıkması prodüksiyonun bir kez daha sekteye uğramasına neden olmuştu.

Yeni Batman filmini 2022’ye erteleyen Warner Bros., daha önce 2022’ye ertelediği "The Matrix 4"u ise yeniden 2021’e çekti. Lana Wachowski’nin yazıp yönettiği yeni Matrix filmi 22 Aralık 2021’de vizyona girecek.

DC’nin sevilen kahramanlarını bir araya getirecek olan "The Flash", 3 Haziran 2022’den 4 Kasım 2022’ye ertelendi.

"Shazam! 2", 4 Kasım 2022’den 2 Haziran 2023’e ertelenirken, Dwayne Johnson’ın başrolünü üstleneceği "Black Adam" filmi ise vizyon takviminden çıkarıldı. Uzun yıllar ön hazırlık sürecinde kaldıktan sonra nihayet şekillenmeye başlayan "Black Adam" için yeni bir vizyon tarihi açıklanmaması dikkat çekti. Filmin akıbetinin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak: CUMHURIYET.COM.TR

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!