Çanakkale
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Vali o sokağa gitti 'Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın' diye uyardı

Vali o sokağa gitti 'Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın' diye uyardı
Vali o sokağa gitti “Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın“ diye uyardı Bingöl’de bir sokakta maske takma kuralına çok fazla riayet edilmediğini öğrenen Vali Kadir Ekinci oraya gitti, “Maskeye, mesafeye Allah rızası için biraz riayet edin,yarın Allah korusun size de bula

Vali o sokağa gitti "Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın" diye uyardı

BİNGÖL - Bingöl'de bir sokakta maske takma kuralına çok fazla riayet edilmediğini öğrenen Vali Kadir Ekinci oraya gitti, "Maskeye, mesafeye Allah rızası için biraz riayet edin,yarın Allah korusun size de bulaşması halinde çocuklarınıza bulaştıracağınız bir şey. Bu vebali almayın "diyerek hem esnafı hemde vatandaşları uyardı.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulama yapıldı. Uygulama ve denetimlere Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Abdurahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat ile Ensaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram katıldı. Beraberindekilerle Maden sokakta işyerlerini ziyaret eden Vali Ekinci, "Maskeye, mesafeye Allah rızası için biraz riayet edin. Kendi sağlığınız için yarın Allah korusun size de bulaşması halinde çocuklarınıza bulaştıracağınız bir şey. Bu vebali almayın" diyerek uyardı.

"Özellikle bu sokağı tercih ettik"

Denetleme sonrası açıklamada bulunan Vali Kadir Ekinci," Bingöl'ümüzde yine pandemi ile ilgili özellikle esnafımız, toplu ulaşım araçlarımız ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı tüm alanlarda denetimlerimiz devam ediyor. Bu denetimlerle birlikte, özellikle amacımız vatandaşlarımızın konuyla ilgili hassasiyetini arttırmak. Şükürler olsun Bingöl'ümüzde de bu konuda hassasiyet var. Ancak bu sokağı özellikle tercih etmemizin sebebi bize gelen bilgiler çerçevesinde biraz daha maske takma hassasiyetine uymadıkları konusuydu"dedi.

Özellikle bu sokağı tercih ettiklerini dile getiren Vali Ekinci, bu sokakta vatandaşlar ve esnaflara farkındalık oluşturmak üzere hem belediye hem de diğer kurumlarla maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılar yaptıklarını kaydetti. Vali o sokağa gitti Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın diye uyardıVali o sokağa gitti Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın diye uyardıVali o sokağa gitti Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın diye uyardıVali o sokağa gitti Maske, mesafeye riayet edin bu vebali almayın diye uyardı

Kaynak: SONDAKIKA.COM

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!