Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

TDP Lideri Sarıgül Mardin’de... ”Öfke dili yerine sevgi dilini kullanacağız”

TDP Lideri Sarıgül Mardin’de... ”Öfke dili yerine sevgi dilini kullanacağız”
Mardin’in tüm altyapı sorunlarını bildiğini ifade eden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, kentte bir Tıp Fakültesi’nin kurulması için çağrıda bulundu. İktidara geldiklerinde yapacakları yerel ve genel yatırımları Mardinlilerle paylaşan Sarıgül, ”Bizim iktidarımızda vatandaşın fikirlerini dinleyen ve fikirlerin önünü açan parti olacağız. Ülkemizin yüreğinden korkuyu sileceğiz. Cesareti ve özgüveni getireceğiz” dedi.

MARDİN (İGFA) - İktidara Hazırlık Merkezi'nin açılışı için Mardin'e gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, açılış sonrasında bir düğün salonunda gazetecilerle bir araya geldi. 

"MARDİN UNESCO DÜNYA MİRASINA GİRECEK"

Mardin'de işsizliğin yüzde 30'un üzerinde olduğunu belirten Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, kadim medeniyetin bu durumu hak etmediğini söyledi. Üç Mardinli'den birinin işsiz olduğunu kaydeden Başkan Sarıgül, "Mardin en iyi zamanda 2-3 milyon turist çekiyor. Ama bu turistlerin büyük çoğunluğu kentte konaklamıyor öyle cazip bir tanıtım yapmalıyız ki Mardin'e gelen yerli ve yabancı turist en az 5 gün şehrimizde konaklamalı artık kıyı kentlerinde deniz turizmine değil, daha çok Mardin gibi kentlerimize turizm desteği vermeliyiz. Mardin'in UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmek için yaptığı başvuru sahipsiz kalmış durumda Mardin'e sahip çıkacağız ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne mutlaka koyduracağız” dedi.

Mardin’in bazı ilçelerinde ciddi altyapı sorunlarının yaşandığını kaydeden Sarıgül,  Mardin'e yakışır bir Tıp Merkezi inşa edeceklerini de söyledi. 1,5 milyon yurttaşın Mardin'den tedavi hizmeti aldığına dikkati çeken Sarıgül, "Türkiye'de 100'ün üzerinde Tıp Fakültesi varken, Mardin'de olmaması büyük eksikliktir. Ülkemizin 26'ncı büyük şehri olan Mardin'e çok büyük bir kapasitesi olan ciddi bir üniversitesi hastanesi ve Tıp Fakültesi inşa edeceğiz. Burada yapacağımız Tıp Merkezi aynı zamanda Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman'ın birçok ilçesine de hizmet verecek" dedi.

Türkiye Değişim Partisi olarak görevlerinin Türkiye'de barış sahnesini hazırlamak olduğunu ifade eden Sarıgül, konuşmasına şöyle sürdürdü:

"BİZİM DERDİMİZİ BİZ ÇÖZERİZ"
“Kardeşlerim; insan canına, insan onuruna, insan özgürlüğüne hizmet etmeyen siyasetin bizim için 3 kuruşluk değeri yoktur. Türkiye’nin en büyük zenginliği ne petrol ne gaz ne de başka bir şeydir, Türkiye’nin en büyük zenginliği insandır. Türkiye’nin en büyük düşmanı korkudur bu korkuları ezip geçeceğiz. Ülkemizi 83 milyon insanımız katkısıyla büyüteceğiz bizim tüm yurttaşlarımızın fikrine, düşüncesine ihtiyacımız var. Bizim derdimizi biz çözeriz! Türkiye Değişim Partisi iktidarında, vatandaşın fikirlerini dinleyen ve fikirlerin önünü açan parti olacağı, ülkemizin yüreğinden korkuyu sileceğiz. Cesareti ve özgüveni getireceğiz. 83 milyon haykırsın istiyoruz; korkma fikrini söyle, derdini söyle tepkini göster! Korkma senin bunu yapmaya hakkın var, artık Türkiye Değişim Partisi var. Korkuyu bitireceğiz tüm korkuları ezip geçeceğiz, Türkiye Değişim Partisi iktidarında ‘Yaz arkadaş yaz’ diyeceğiz, ‘Neyi görüyorsan onu yaz, özgürce yaz vicdanınla yaz.’ diyeceğiz. İnanıyorum ki, milletimiz bizi iktidar yapacak”.





Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!