Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Tam bir oyun canavarı! Xiaomi 12 Pubg Mobile testi

Tam bir oyun canavarı! Xiaomi 12 Pubg Mobile testi
(Teknolojioku)Xiaomi’nin üst segmente hitap eden 12 ailesinin özellikleri oldukça çok konuşulmuştu. Hızlı şarj özelliğinden kamerasına, güçlü ...
(Teknolojioku)
Xiaomi’nin üst segmente hitap eden 12 ailesinin özellikleri oldukça çok konuşulmuştu. Hızlı şarj özelliğinden kamerasına, güçlü işlemcisinden renkli ekranına kadar her ayrıntısı oldukça beğenilen bu telefonu TeknolojiOku ekibi olarak teknik özelliklerini bir videomuzda incelemiştik. Bugün ise Xiaomi 12 modelini uzun vadede Pubg Mobile testine soktuğumuz inceleme ile karşınızdayız. Öncelikle telefonun teknik özelliklerine göz atalım.

Xiaomi 12 teknik özellikleri:

1-Ekran Boyutu: 6.28 İnç

2-Dahili Depolama: 256 GB.

3-Bellek (RAM): 12 GB.

4-Batarya Kapasitesi: 4500 mAh.

5-Yonga Seti: Snapdragon 8 Gen 1

6-Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz

Xiaomi 12 Pubg Mobile oyun deneyimi

Xiaomi 12 ile oyun oynamak oldukça büyük bir zevk. Öncelikle telefonun boyutundan dolayı cihazı elde tutmak oldukça kolay oluyor. Ekrandaki 120 Hz tazeleme hızı ile oyun deneyiminizde akıcılığı yakalıyorsunuz. Yüksek renk kapasitesi ve ve FHD+ ekran çözünürlüğü sayesinde oyun deneyiminize farklı bir boyut kazandırıyor. Ekranın üst ve alt köşelerinde dalga şeklinde yer alan hoparlörleri sayesinde düşmanın nereden gelebileceğinizi tam anlamıyla kestirebiliyorsunuz.

Bu da oyun sırasında sizi rakiplerinizden bir adım önde tutuyor. Cihazın güçlü yonga seti, oyun deneyiminde herhangi bir donma veya kasma yaşatmıyor. Bizler cihazı teste başlamadan önce telefonun sıcaklığı 34° dereceydi. 30 dakikalık bir oyun testinin ardından telefonun sıcaklığını ölçtüğümüzde ise 39° olarak ölçtük. Cihazı kullanırken eğer kılıfını dahil ederseniz bu sıcaklığı hissetmiyorsunuz. 30 dakikalık oyun süremiz bitip, telefon ısındıktan 2-3 dakika sonra tekrar normal sıcaklığına geri döndüğünü söyleyelim.

Oyuna başlamadan önce telefonun şarjı 100 iken oyun sonrası bu durum %8’lik bir inişle 92 oldu. Kısaca sözlerimizi toparlayacak olursak Xiaomi 12 ile oyun deneyimini doyasıya yaşayabiliyorsunuz. Eğer bir telefonda aradığınız özellik oyun performansı ise listenize bu cihazı ekleyebilirsiniz. Umarım soru işaretlerinizi giderecek bir içerik olmuştur. Eğer sorularınız varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın! Siz Xiaomi 12’yi nasıl buldunuz?

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!