Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Süper Loto 27 Aralık 2020 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da olacak

Süper Loto 27 Aralık 2020 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da olacak
Ekonomi Haberleri - 27 Aralık 2020 Süper Loto sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com’da yerini alacak. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekiliş Milli Piyango Online resmi hesaplarından canlı olarak da izlenebilecek. Süper Loto çekilişini vaktinde Mi

Süper Loto sonuçları için geri sayım çekilişin sona ermesiyle birlikte bitecek. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 23.564.594 liralık devirli ikramiyenin olduğu çekiliş bugün saat 21:30’da gerçekleştirilecek.

Noter görevlilerinin ve MPİ yetkililerinin de hazır olacağı çekilişte talihli rakamlar çekiliş sonrası millipiyangoonline.com üzerinden kontrol edilmektedir. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardından da ikramiyelerle ilgili detaylar ortaya çıkacak.

Çekilişte 2,3,4,5,6 bilenler ikramiye almaya hak kazanıyorlar. 6 bilen talihli ise büyük ikramiyenin sahibi oluyor.


SÜPER LOTO 27 ARALIK 2020 SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

27 Aralık 2020 Pazar günü saat 21:30'da başlayacak olan çekiliş yaklaşık 10 dakika sürecek. Çekilişin tamamlanmasının ardından da sonuçlar netleşmiş olacak ve Milli Piyango Online adlı sitede yer alacak. 

BİLET SORGULAMA ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ...
Çekiliş Milli Piyango TV’den canlı izlenebileceği gibi bilet sorgulama işlemleri de “millipiyangoonline.com” üzerinden yapılabilecek.

Süper Loto nasıl oynanır?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

 

Kaynak: CNNTURK.COM

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!