Çanakkale
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Son dakika: Fenerbahçe, Mauricio Lemos'u transfer ettiğini resmen açıkladı!

Son dakika: Fenerbahçe, Mauricio Lemos'u transfer ettiğini resmen açıkladı!
Son dakika: Fenerbahçe, Mauricio Lemos'u transfer ettiğini resmen açıkladı!

Transferin hareketli takımı Fenerbahçe, 24 yaşındaki Mauricio Lemos'u transfer ettiğini resmen açıkladı. Önceki gün İstanbul'a gelen Uruguaylı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-lacivertliler uzun süredir beklediği stopere de böylece kavuşmuş oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, kulübü Las Palmas ve kendisi ile anlaşmaya vardığı Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'u 3 yıllığına renklerine bağladı. Yeni oyuncumuza 'hoş geldin' diyor, Çubuklu formamızla başarılı yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Resmi imzaların atılmasının ardından kulüp televizyonuna konuşan Lemos, "Bana güvenen herkese teşekkür ederim. Elimden gelen her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe'nin çok büyük kulüp olduğunu ve büyük bir taraftarı olduğunu biliyorum. Beni destekledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki de transferle ilgili olarak, "Emre ve Lugano'dan aldığımız referansla takip ettiğimiz Lemos'u, Uruguay A Milli güncel kadrosuna da girmeye başladı. İnşallah kariyeri bizimle birlikte zirveye çıkar. Fenerbahçe'ye iyi bir karakter aldık" açıklamasını yaptı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

24 yaşındaki stoperle ilgili sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin yeni transferi Mauricio Lemos, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan Lemos; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Uruguaylı futbolcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı" denildi.

10. TRANSFER OLDU

Mauricio Lemos, Fenerbahçe'nin bu yaz kadrosuna bağladığı 10. isim oldu. Sarı-lacivertliler Gölcükspor'dan İsmail Yüksek, 1928 Bucaspor'dan Barış Sungur'u renklerine bağladıktan sonra sezonun sona ermesiyle birlikte üst üste yıldız transferlerini duyurmuştu. Bonservisi elinde bulunan Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Filip Novak ve Gökhan Gönül'ü transfer eden sarı-lacivertliler daha sonra Genoa'dan Sinan Gümüş ve Kasımpaşa'dan Mame Thiam ve Trabzonspor'dan Jose Sosa'yı transfer etmişti.

BİR BAKIŞTA MAURICIO LEMOS

Tam adı: Paolo Mauricio Lemos Merladett
Doğum tarihi: 28 Aralık 1995
Yaş: 24
Uyruk: Uruguay
Mevkii: Stoper
Kullandığı ayak: Sağ
Boy: 1,87
Güncel piyasa değeri: 1,6 milyon Euro
Oynadığı kulüpler: Defensor, Rubin Kazan, Las Palmas, Sassuolo
Son sezon istatistikleri: 27 maç 1 gol

24 SAATGÜNÜN ÖZETİ24 saat24 saat günün önemli haberleri ve gelişmelerifenerbahçeson dakika transferson dakika haberifenerbahçe transfer haberlerimauricio lemosGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!GÖNDER Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!