Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Senenin Yıldızları belirlendi

Senenin Yıldızları belirlendi
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker’in global değerleri tanıttığı etkinlik, ünlü sanatçı Cem Yılmaz’ın katılımıyla daha da renklendi. 201 projenin yarıştığı Senenin Yıldızları Ödül Töreni bu yıl ilk kez dijital ortamda düzenlendi.

İSTANBUL (İGFA) - Yıldız Holding’in 13’üncüsünü düzenlediği Senenin Yıldızları Ödül Töreni’nde en başarılı projeler ödüllendirilirken, Holding’in “Global Değerler Lansmanı” da yapıldı.  Yıldız Holding çalışanlarının 2020 yılında hayata geçirdiği, kuruma farklı alanlarda katma değer sağlayan, yaratıcı ve inovatif projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” 13’üncü kez gerçekleştirildi. Törene Yıldız Holding üst yönetimi ve tüm dünyadan Yıldız Holding çalışanları büyük ilgi gösterdi.

201 farklı proje başvurduğu ve Holding’e toplam 1,5 milyar TL katma değer kazandıran projeler 57 kişilik uzman jüri tarafından finalist olarak belirlendi. Çalışanların oylaması ve ana jürinin elemesinden geçen finalistlerden 9'u ödüle hak kazandı.  

Ödül töreninde konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, Senenin Yıldızları’nın 13 yıllık bir gelenek, Holding’in ödüllendirme ve takdir kültürünün önemli bir parçası olduğunu belirtti. Yıldız Holding’in kurumsal yapısını daha da güçlendirdiklerini kaydeden Ülker, "Holdingimizin sadece Türkiye’de değil, dünyada parlayan bir yıldız olmasını hedefliyoruz. Bu süreçte en büyük destekçilerimiz elbette çalışanlarımız. Bu nedenle, bu yıl Senenin Yıldızları Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü’nü ‘İnsana Yatırım’ projeleri arasından seçtik” dedi.

Ali Ülker etkinlikte kısa süre önce tamamlanan Yıldız Holding Kurum Kültürü ve Değerler Araştırması’nın lansmanını da yaptı. Etkinlikte açıklanan Yıldız Holding Değerleri şöyle belirlendi: "Müşterilerimize ve tüketicilerimize hizmet etmek için varız. Toplumun takdirini kazanmış, yüksek performanslı, lider bir kuruluşuz. Kapsayıcılık ve kültürel farklılıklar bizim için zenginliktir. Etik ve şeffaflık temel ilkelerimizdir".

ÖZEL KONUK CEM YILMAZ

Türkiye’deki ve dünyanın farklı noktalarındaki binlerce Yıldız Holding çalışanının izlediği Senenin Yıldızları Ödül Töreni’nde ünlü sanatçı Cem Yılmaz da sahne aldı. Yılmaz’ın Yıldız Holding değerlerini konu alan keyifli sohbeti büyük ilgiyle izlendi.

İşte 'Senenin Yıldızları' 2020 Kazananları:

GOYA: GODIVA Çin – “Ay Festivali 2020” 0 HATA: pladis Türkiye– “Fındığın Geleceğini Yeniden Tasarlamak”Amaç Birliği: pladis Türkiye– “Jacob's Mini Çedar Çubukları”Lider: Kerevitaş – “SuperFresh Pizza’da Liderlik”Büyümeye Katkı: E-Star Global – “Yıldız Holding’in e-Ticarette Dijital Dönüşümü”İnovasyon: Polinas – “COVID-19’a Karşı Gümüş Silver (Ag+) İyon Koruyucu Film”Maliyet Avantajı: pladis Türkiye – “Tedarik COVID-19’dan Güçlüdür”  Dijital Liderlik: Bizim Toptan – “Yapay Zeka (AI) İçgörü Projesi”Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü - “İnsana Yatırım”: pladis Birleşik Krallık ve İrlanda – “Harlesden Kadın Çalışanlar Ağı”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!