Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Sanat, aile, doğa ve ev konforunun iç içe geçtiği bir tatil: Pine Bay Holiday Resort

Sanat, aile, doğa ve ev konforunun iç içe geçtiği bir tatil: Pine Bay Holiday Resort
Yeşilliklerin arasında, sadece misafirlerine özel bir koyda yer alan Pine Bay Holiday Resort, büyüleyici doğasında inzivaya çekilmek isteyenler için sezonu açıyor. Sanat, Aile, Doğa ve Ev konforunun bir arada olduğu “SADE” anlayışıyla Pine Bay Holiday Resort, farklı konaklama seçenekleri ve lezzetler sunuyor. Her şey dahil konseptiyle Pine Bay Holiday Resort’ta, aileniz ve sevdiklerinizle kalıcı mutluluklar yaratacak, doğaya ve sanata doyacaksınız.

Mavi ile yeşilin birleştiği Türkiye’nin en güzel koylarından birinde uçsuz bir alanda kendisine ait bir sahil ve marinasıyla muhteşem bir atmosfere ev sahipliği yapan Pine Bay Holiday Resort, Kuşadası’nda kapılarını yeni sezon için açıyor.

1987 yılından itibaren Türk turizmine hizmet veren Göçtur Turizm tarafından, misafirlerin beklentilerinin ötesine geçen her şey dahil konseptiyle 1993 yılında açılan Pine Bay Holiday Resort; Sanat, Aile, Doğa ve Ev konforunun iç içe geçtiği “SADE” anlayışıyla misafirlerine bu sezon da unutamayacakları anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Aileler için özel alanlar ve aktivite seçenekleri
Göçtur Turizm, sektördeki 30 yıllık tecrübesini yansıttığı Pine Bay Holiday Resort’ta, aile dostu hizmet anlayışından yola çıkarak aile bireylerinin deneyimleyebilecekleri farklı alan ve aktiviteler sunuyor. Çocuklu aileler için konforlu bir ev ortamını sağlayan kulüp odaları, sakinliği ve doğayla iç içe olmayı tercih eden misafirlere de keyifli bir atmosfer yaratıyor. Pine Bay Holiday Resort’ta ailenin minik üyeleri için yaş gruplarına göre üç farklı mini kulüp bulunuyor. Pedagoglar ve spor eğitmenleri eşliğinde doğa, sanat ve yaratıcılık üzerine dans, boyama ve trekking gibi birbirinden farklı aktivitelere katılabilen minikler, ayrıca mini sinemanın da keyfini çıkarabiliyor.
””

Ev sıcaklığı sunan, her tarza ve ihtiyaca uygun oda seçenekleri
Otel, kulüp odaları, villalar... Pine Bay’daki biyolojik çeşitlilikle muhteşem bir manzaraya uyanmak için farklı konaklama alternatifleri mevcut. Güneşin ilk ışıklarını hissedebileceğiniz, kuşların cıvıltısıyla güneşin batışına tanıklık edebileceğiniz otel binasına bağlı deniz ve orman manzaralı odaların yanı sıra doğanın ve yeşilliklerin arasında, balkonlu veya teraslı kulüp aile odaları çocuklu aileler için konforlu bir tercih sunuyor. Doğanın tam ortasında izole bir ortama sahip villalar ise Ege Deniz’i, Samos ve Kuşadası’na bakan huzur dolu bir bahçe ve sonsuzluk havuzuyla büyülü bir tatil vadediyor.

İki katlı üç odalı villalar, özellikle kalabalık aileler ya da mahremiyet isteyen misafirler için en doğru tercih olarak öne çıkıyor. 295 metrekare net kullanım alanıyla misafirlerin kendilerini özel hissetmesini sağlayan, harika bir konaklama deneyimi sunan villalar, üst katta iki kişilik iki yatak odasına ve odalara ait özel jakuzili banyoya sahip. Alt katta ise bir çift kişilik oda ve bir bakıcı odasının yer aldığı villalarda, geniş bir bahçeye açılan modern bir salon ile birlikte mutfak bulunuyor.

””

Sanatla ve doğayla bütünleşmiş bir tatil deneyimi
Yerel ve uluslararası sanatçıların bini aşkın resim ve seramik eserlerinin sergilendiği Pine Bay Holiday Resort’ta, yaz boyunca hem çocuklar hem yetişkinler için sanat çalışmaları ve workshoplar gerçekleşiyor.

Sürdürülebilirlik konusuna da oldukça önem veren işletmede, oteldeki kırık eşyalar ve atıklar birer sanat eserine dönüştürülüyor. Marinada yer alan upcycling sergisinde, işlevselliğini yitirmiş boş pet ve cam şişeler, kullanılmayan duş başlıkları, kırılmış porselen tabaklar ile denizde yaşam anlatılıyor.

Pine Bay Holiday Resort’ta neler yapabilirsiniz?

  • Trekking: Özellikle sabahın erken saatleri ve gün batımında mutlaka deneyimlenmesi gereken endemik bitkilerin ve çam ormanlarının içinde Trekking yürüyüş severler için güzel bir alternatif.
  • SPA: Yaşamın yorgunluğunu bir kenara bırakıp SPA ve hamamda rahatlayabilirsiniz.
  • Seramik ve Sanat: Ellerini kirletmekten korkmayan misafirler için, Seramik Atölyesinde kilin arkasındaki büyülü dünyayı keşfedebilirsiniz.
  • Aquapark: Biraz enerji atmak ve ailecek eğlenebileceğiniz yarımada üzerinde bulunan Aquapark’ta çeşitli kaydıraklar bulunuyor.
  • Dalış: Heyecan ve eğlence arayanlar marinadaki su sporları aktivitelerini keşfedebilir. Ege’nin berrak sularında bitki ve balık çeşitliliği ile su altını keşfetmek için dalış yapabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!