Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Sakarya’da gülen gözler engel tanımadı

Sakarya’da gülen gözler engel tanımadı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen geleneksel piknik programı, yoğun katılımla Macera Park’ta gerçekleştirildi. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan engelli vatandaşlar, çeşitli aktivitelerle gönüllerince eğlendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen geleneksel piknik programı, yoğun katılımla Macera Park’ta gerçekleştirildi. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan engelli vatandaşlar, çeşitli aktivitelerle gönüllerince eğlendi.

SAKARYA İGFA-Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen geleneksel piknik şöleni, Karaman’da bulunan Macera Park’ta gerçekleştirildi. Güzel havanın tadını çıkaran engelli vatandaşlar ve aileleri, çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Büyükşehir Belediyesi, Sakarya’da hizmet veren rehabilitasyon merkezleri ve Büyükşehir’e kayıtlı engelli vatandaşlardan oluşan etkinlik, çeşitli aktiviteler ile gerçekleştirildi.

Engelli vatandaşlarımızın bir gün değil her gün yanındayız
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, “Hepimizin bir engelli adayı olduğunu unutmadan çevremizdeki tüm engelli vatandaşlarımıza davranış biçimlerimizi bu düşünceyle gerçekleştirmemiz gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirerek onların sosyal hayatını kolaylaştırmak adına tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz programlar ve eğitimler başta olmak üzere, sosyal hayatta engelli vatandaşlarımızın karşılaşacağı riskleri ve sorunları asgari seviyeye indirmenin gayreti içindeyiz. Önümüzdeki süreçte de çeşitli etkinlik ve projelerimizle bir gün değil her gün engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

"HEP BİRLİKTE GÜZEL VAKİT GEÇİRİYORUZ"

Etkinlikte konuşan engelli Serpil Yavuz, “Sayın Başkanımız Ekrem Yüce beyefendiye böyle bir etkinlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizler ve sorumlu olduğumuz engelli çocuklarımız, bu tip etkinliklere sık sık ihtiyaç duyuyoruz. Başkanımızda bizlere bu olanakları fazlasıyla sunuyor, kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

BU YIL İLK DEFA KATILIYORUZ

Projeden duyduğu memnuniyeti ifade eden İmren Koca ise, “Biz etkinliğe bu yıl ilk defa katıldık ve gerçekten emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Burada aileler olarak tanıştık, kaynaştık ve birlikte çok hoş vakit geçiriyoruz. Gelecekte de bu tür etkinliklerin devamını diliyor ve Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

PANDEMİNİN ARDINDAN İLK ETKİNLİK 

Uzun süren Pandeminin ardından bu etkinliğin kendilerine çok iyi geldiğini söyleyen Ayşe Kırmızı, “ Bu gün burada çok güzel bir ortam yakaladık. Havaların güzel olması ve katılımın çok yoğun olması da bu etkinliği çok özel bir noktaya götürdü. Özellikle uzun süren pandeminin ardından böyle bir şölenin düzenlenmiş olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu etkinlikte emeği geçen başta Sayın Başkanımız Ekrem Yüce olmak üzere herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!