Çanakkale
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Sahnede soyunan Defne Samyeli eteksiz kaldı: İyice zıvanadan çıktı

Sahnede soyunan Defne Samyeli eteksiz kaldı: İyice zıvanadan çıktı
Kariyerine mankenlik ve sonrasında haber spikerliği ile başlayan Defne Samyeli ekranları da bırakarak oyunculuk ve şarkıcılık yapmaya başladı ...

Kariyerine mankenlik ve sonrasında haber spikerliği ile başlayan Defne Samyeli ekranları da bırakarak oyunculuk ve şarkıcılık yapmaya başladı. Sahnesi ve giydiği kostümlerle dikkatleri üzerine çeken Samyeli, bu defa ayarı kaçırdı. Sahneye uzun bir etekle çıkan Samyeli, sahnede soyundu. Görenler ise gözlerine inanamadı. İşte o anlar.



DEFNE SAMYELİ'DEN SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLEN KOSTÜM

En son komedyen Cem Yılmaz ile bir ilişkiye başlayan güzel şarkıcının bu ilişkisi uzun sürmedi. Adı sık sık başka isimlerle aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli, son günlerde kendini tamamen sahnelere bıraktı. Çıktığı mekanlarda dikkat çeken kostümler giyen Samyeli, bu defa herkesin ağzını açıkta bıraktı. Yaşına rağmen fiziğiyle dikkat çeken Samyeli, giydikleriyle de magazin gündeminden düşmüyor. Kendi gibi kusursuz bir fiziğe sahip olan kızları Deren Talu ve Derin Talu'da sürekli giyimleri ile ön plana çıkıyor.



DEFNE SAMYELİ SAHNEDE SOYUNDU

Magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Defne Samyeli, çıktığı bir sahneye kabarık bir elbise ile başladı. Şarkılarıyla beraber yavaş yavaş soyunmaya başlayan Samyeli mayosuyla kaldı. Sosyal medyada çok sayıda eleştiri alan Samyeli kendisine gelen eleştirilere sessiz kaldı.

DEKOLTELERİYE MAGAZİNDEN DÜŞMÜYOR

Göğüs dekolteleriyle ön plana çıkan Samyeli, kabarık elbisesiyle alkış topladı. Sahnenin ilerleyen saatlerinde üzerinde kabarık eteği çıkaran Samyeli daha sonra içinde bulunan diğer eteği ile sahnesine devam etti. Sahnenin gazına kapılan Samyeli bir anda üzerinde bulunan derin yırtmaçlı eteği çıkarak mayo ile kaldı. Sahneyi izleyenlere neye uğradığını şaşırırken Samyeli'ye çok sayıda eleştiri de geldi.



"ZIVADAN ÇIKTI"

Sahnede yaptığı ani hareket ile sosyal medyada yankı uyandıran Defne Samyeli, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimileri Samyeli'nin yaptığını doğru bulurken kimileri ise eleştirdi. Samyeli'yi eleştiren bazı kullanıcılar 'Artık zıvanadan çıktı' yorumunda bulundu. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

İşte Defne Samyeli'nin tepki toplayan o görüntüleri





Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!