Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Saçı hızlı uzatma yöntemleri neler? Saçların hızlı büyümesi için ne yapmalı?

Saçı hızlı uzatma yöntemleri neler? Saçların hızlı büyümesi için ne yapmalı?
Hızlı bir şekilde uzun saç almanızı engelleyen olası bir faktör beslenme olacaktır. Aslında, vitaminler, mineral tuzlar ve diğer besinler, saçı ...

Hızlı bir şekilde uzun saç almanızı engelleyen olası bir faktör beslenme olacaktır. Aslında, vitaminler, mineral tuzlar ve diğer besinler, saçı güçlendirmek, sağlıklı ve daha hızlı büyümeyi teşvik etmek için her derde devadır.

Saç esas olarak proteinlerden oluşur, bu nedenle eksikliklerden kaçınarak önerilen günlük gereksinime uymak da önemlidir. Yağ asitleri ayrıca saçın sağlığını etkiler ve optimum büyümeyi garanti eder, bu nedenle kurutulmuş meyve, kuruyemiş veya ton balığı bazlı atıştırmalıklar yiyebiliriz.

BÜYÜMEYİ UYARIYOR, SAÇ DÖKÜLMESİNİ DURDURUYOR

Her mineral ve vitamin grubu bakımından zengin meyve ve sebzelere yeşil ışık yakan uzmanlar sebze ve meyvelerin, her biri saç telini formda tutmaya katkıda bulunur , büyümeyi uyarır, saç dökülmesini durdurur diyor. Saçınızı gerçek yiyeceklerle güçlendirmenin yanı sıra biraz şımartmak da fark yaratabilir. Omega 3 açısından zengin olan zeytinyağı, cildi ve saçları güçlendirmek için faydalı nemlendirici ve antioksidan özelliklere sahip görünüyor. Periyodik olarak, duş öncesi basit yağ kompresleri yapabiliriz.



VİTAMİNLERİ KÜÇÜMSEMEYİN

Vitamin ve yağ maskelerinden sonra saçların uzamasını hızlandırmak için günlük yapılması gereken ilk hareket saçı fırçalamaktır. Genellikle hafife alınan fırçalama derinin dolaşımını canlandırmaya yardımcı olacak, yeniden büyümeyi teşvik eden bir eylemdir. Saç tipimize uygun, yumuşak kıllı bir fırça seçiyoruz, tüm uzunluk boyunca nazikçe hareket ederek cilde son bir masaj yapıyoruz.



3 MUTFAK MALZEMESİ İLE GELEN MUCİZE

Bir mutfak atığı, olan soğanın haşlandığı su, saçları daha hızlı uzatmak için harika bir yardımcı olacaktır. Saçı durulamak için süzülmüş sıvı soğan suyunu kullanıyoruz, klasik yıkamayı şampuanla yapmadan önce, büyümeyi teşvik etmenin yanı sıra, tüm saçı pırıl pırıl yapacak.

Elma sirkesi de mükemmel büyüme sonuçları için uygun bir bileşen olabilir. Bir litre soğuk suya 15 ml elma sirkesi döküp saçı duruluyoruz, şampuanladıktan sonra güzel bir parlak etki fark edeceğiz.

Alternatif olarak, saçlarımızı beslediği, düğümleri çözdüğü ve yeniden büyümeyi desteklediği için saçlarımız için gerçek bir tedavi olan pirinç pişirme suyunu kullanabiliriz. Pirinci veya pişirme suyunu durulamak için kullanılan suyu da kullanabiliriz, ikinci durumda akan su ile seyreltilecektir. Başta, şampuanlamadan önce veya sonunda bir damla biberiye esansiyel yağı ekleyerek kullanalım.



Halsizliğe Ve Yaz Yorgunluğuna Neden Olan Günlük 3 Hata



Vücudunuzdaki Mucizenin Adı: Dut Yaprağı... Faydalarını Öğrenince Aktara Koşacaksınız



Bu Test Tam 12'den Vuruyor! Tarağını Seç Hayatındaki En Önemli Gerçeği Öğren...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!