Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Rüyada Zeytin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zeytin Görmek Ne Anlama Gelir?
Zeytin rüyası; ilim, bereket, hikmet ve menfaat, güzel rızık, mübarek bir zat ve güzel bir hanım ile yorumlanır. Zeytin ağacı satın aldığını ...

Zeytin rüyası; ilim, bereket, hikmet ve menfaat, güzel rızık, mübarek bir zat ve güzel bir hanım ile yorumlanır. Zeytin ağacı satın aldığını görmek; hayır ve menfaat, hayır ve bereket ile yorumlanır. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Sari zeytin, üzüntü ve kederdir. Zeytin ağacı diktiğini görmek ise; bol ve geniş rızık ile yorumlanır. Zeytin ağacının üstüne çıktığını görmek; çok ve bol nimete nail olmasına işaret eder. Rüyada zeytin yediğini görmek; isteklerinizin geçte olsa gerçekleşeceğine işarettir. Zeytin ağacından indiğini ve düştüğünü görmek; eldeki nimetin eksileceğine işaret eder.



RÜYADA ZEYTİN AĞACI GÖRMEK NEDİR?

Zeytin ağacı aile ve çocukları için mübarek bir adamdır. Zeytin ağaçlarından yaprak toplayıp evine götürdüğünü görmek; hayırlı rızık ve çok mal ile yorumlanır. Bir kimsenin rüyada zeytin görmesi veya yemesi; hayra ve berekete işarettir. Rüyada zeytin almak yada zeytin satın aldığını görmek, hayır ve menfaate, feyz ü berekete, bol ve geniş rızka işarettir. Rüyada zeytin ağacı görmek; eşya, mal ve şerefli bir kadın ile yorumlanır. Ağaçtan zeytin topladığını görmek; hayır ve berekettir. Bir kimsenin rüyada zeytin yaprağı görmesi; güvenilir sağlam bir şeye tutunmaya ve salih kimselere yada insanların hayırlarına yorumlanır.



ZEYTİN YAPRAĞI GÖRMEK NEDİR?

Zeytin, kolay elde edilen rızka sevinçle beraber bol geçime işarettir. Zeytin sıktığını veya temizlediğini görmek; çetinlik ve meşakkatle yorumlanır. Zeytin yaprağı; işinde sabır ve sebata, hastaların iyileşmesine ve afiyet bulmasına yorumlanır. Rüyada zeytin dalı görmek, emniyet edilir sağlam bir şeye tutunmaya veya salih kimselere ya da insanların hayırlılarına delâlet eder. Ancak insanın, yetişmemiş yeşil zeytin yemesi müstesnadır. O üzüntü, keder, şiddete ve borca işarettir. Mutlu bir aile yaşantısı ile iş yüzünden iyi bir kazanç eşliğinde yaşam süreceğini işarettir. Rüyada bozuk zeytin görmek rüya sahibinin yaşamında bazı sıkıntılar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder. Belirli bir süre ailesi ile arasının açılacağı, ancak böyle dönemlerde sakin kalması gerektiğine daha bir uyarıdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!