Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar
Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar! "Nazım Sangare ile şampiyonluğa oynarsın" | Futbol Haberleri
01Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi yorumladı. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

 

02Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Geçen hafta enteresan bir haftaydı. 10 maçta beraberlik yoktu. Bu hafta bir tek Alanyaspor kazandı. Geçen hafta lige çıkan 3 takımın 3'ü de kazandı. Futbol, değişken bir oyun. Hafta hafta her şey değişir. Pandemi sürecinde Bayern'in Barça'ya 8 attı, Bayern yine dün 8'lik yaptı. Genel değerlendirme yaparken, ligimizin kalitesinden başlamak lazım. Türkiye Ligi, her geçen gün irtifa kaybediyor. Birkaç yıldır, yabancı kontenjanı sonrası doğru yabancıları bulan takımlar büyükleri zorluyorlar"

03Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Anadolu'da da oynayan bir oyuncu yok, büyüklere karşı oynadığımızda ilk 15 dakika 'Aman yemeyelim' derdik. Çünkü, 40 bin kişiyle gümbür gümbür geliyorlar üstüne. Hakemi makemi etkiliyorlardı. Yakın tarihe kadar böyleydi. Son 8 haftaya bakınca, ev sahibi Galatasaray ile Trabzonspor maç kazanamadılar. Beşiktaş'ın ikiyi yapması lazımdı ki, kazansın. Antalyaspor, son 20 maçta 2 kez yenilmiş, bir Başakşehir bir de Göztepe. Uzun süredir yenilmeyen bir takımın mentalitesi var. 1-0 geriye düşünce de hücum ettiler. Çözülmüyorlar. Tekrar dönebilirim dediği için pozisyon da aradılar"

 

04Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş, özellikle Dorukhan ve Atiba'nın ilk yarıda sarı kart görmesinden ötürü kolay karar değildi hoca için. Kadro zaafiyetine denk geldiler. Sergen Yalçın ve Murat Şahin'in yerinde olmak istemezdim. Hem Dorukhan, hem Atiba gibi oyunu iki yönlü oynayabilen sadece iki oyuncusu var. Ortada bir tek ofansif Mensah var. sağ beki olsa Necip'i ortaya çekebilirdi. Oyunun devamında Antalyaspor öne geçmeye başladı. Çünkü, Beşiktaş'ın orta sahasında Ljajic, Mensah ve defansın arasına giren Atiba kaldı"

05Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş'ın en çabuk oyuncusu, çalım yedikçe bir daha gelen, sürekli kademeye gelen Nsakala var. Hücumda bir şey yapamayabilir ama zor çalım yer, sürekli kademeye girer. Necip, sağda iyiydi. Vida ve Welinton ağır. Açık alanda yakalanırlarsa sorun"

06Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş taraftarı maçı izlerken keyif almayabilir. Beşiktaş, bu kadrosuyla çok kısır bir takım. Duran top, birkaç tane becerikli pozisyon gibi... İki beki Gökhan ve Caner değil gidip gidip kessin. Zannediyorlar ki Gökhan ve Caner 15'er tane gol attırıyor. Aslında, o kadar hücum sayısına göre az asisti olan oyuncudur. Ancak, rakibin hücum oyuncusu bununla uğraşmayayım der"

07Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş'ın bekleri çok ileri çıkmayınca Antalyaspor, rahat rahat savunma yaptı. Disiplinli takım zaten. Atiba yoruldu, kartlı. Dorukhan kartlı, çıktı. Mensah, Ljajic ve gömülen Atiba ile kaldınız. Oyunun devamınde 2-0 olmalıydı yoksa 1-1 olurdu. Antalyaspor'un CV'sinde bu yazıyor zaten"

08Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Her kulüp için iç sahada daha çok puan kaybı olacak. Eskiden Beşiktaş sahasında 1-0'ı korumak, şimdi 1-0'ı korumaktan daha kolaydı. 2-3'ü de bulurdu. Golden önce Boyd'un taç pozisyonu, tartışılacak bir pozisyon. VAR devreye girecek bir şey değil. Orada taraftar 'Aaaaa' diyebilirdi. Ondan önce olan faulü çalabilirdi"

09Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Orada ben hakeme bir şey demem. 30 metreden tercihini kullandı. Görüntüleri biraz daha net almamız lazım. Antalyalı oyuncu içeriden vuruyor, bir yerine değiyor. İçeride mi, dışarıda mı değiyor. Çok izleyici o an topun Boyd'a değdiğini görmedi. Bence Murat Şahin, benim gördüğümü gördü. Boyd'a top dışarıda değdiğini gördü. 4. hakem dalgındı o an. Orta hakem iyi maç yönetti. 4. hakem sakatlandı, oyuna gir değildir. Ancak, burada karar ver bari"

10Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Ben topu Beşiktaşlı'dan Antalyalı'dan çıktı diyemem. VAR bile bu pozisyonda girebilse çözemez. İzleyenler Rıdvan nereden çıkarıyor bu pozisyonu da diyebilirler. 4-5 kez tekrarını izledim, çözemedim. Bu yüzden bir şey diyemem. Halil Umut Meler, gördüğünü çaldı. Oynatmaya çalıştı. Çaldı geçti. Küçük hataları da olabilir. Çok yeri göğü inletecek durum yok"

11Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"PAOK maçı, Sergen Yalçın ve Beşiktaş'a olumsuz dönmedi, olumlu döndü. Oyun formatını değiştirdi. Antalyaspor'un isabetli şutu var bugün? Trabzonspor'un kaç tane var? Bu iyi ama çok nokta transferler ile Beşiktaş olarak sağ beke ve sağ öne olmazsa olmazınız. Alacaksınız. Larin kalsın ama santrfordan önce iki sağ oyuncusu alın"

 

12Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Şu an Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor'da olmaması gereken bazı oyuncular var. Örneğin Galatasaray'da oynayan oyuncular vardır ama benim hayalimde daha büyük oyuncular olması gerekir. Mensah, şu an böyle bir oyuncu değil. Çünkü, bazı oyuncular küçük takımların büyük oyuncularıdır. Bazıları büyük takımda normal oyuncu olur, Mensah gibi"

13Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

 

"Ljajic'in sorunu kendisinde. Şenol Hoca, Abdullah Hoca ile aynısı oldu. Papatya falı gibi. Yine aynı. Ljajic'in fizik gücüne ihtiyacı var. Necip'in kazanabilecek özelliği yok. Fakat, kuvvetli kalmak zorunda ve yapıyor. Hem kuvvetli olup da hem de yetenekli olursan başka yerde oluyorsun. Günümüz Türkiye futbolunda da buralardan uzak oluyorsun"

14Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"NAZIM'I SERGEN HOCA İSTİYORDU"

 

"Fenerbahçe, hem Antalyaspor hem de Nazım Sangare ile anlaşmış. Beşiktaş ile Fenerbahçe istiyor deniliyordu. Sergen Hoca istiyordu, 1.5 milyon euro teklif yaptıklarını söylemişti. Arada belli bir rakam kalmıştı. Fenerbahçe aldı"

15Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Aman acil' durumu olan Beşiktaş'tı. Fenerbahçe içinse büyük lüks değil. Bu sezon 40-50 maç oynayacak Fenerbahçe, 36 yaşındaki Gökhan Gönül'e alternatif iyi bir transfer yaptı. Dirar, gözden çıktı. İyi transfer bu. 5-6 yıl oynar. Gökhan olmadığı zaman oynar"

 

16Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Pollyanna olmayalım ama şu olabilir mi; Beşiktaş'ın daha çok ihtiyacı var, aman sen çık, ben alayım olabilir mi, olmaz mı tartışılır. Davulun sesi uzaktan başka gelirmiş, biz dışarıdan bakıyoruz"

17Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Ta mayıs ayında Emre Belözoğlu, Nazım Sangare'yi istediğini söylüyordu bana. Jailson ile Mevlüt'ü bile teklif etmişler o zaman. Birkaç gün gazetede okudum. Beşiktaş'ın da istediğini biliyordum"

 

18Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Fenerbahçe'nin Nazım hamlesi, yanlış bir hamle değil. Gökhan'a ateş etsen 3 sene oynamaz. Maksimum 2 yıl oynar. Bu sene de Gökhan'dan 50 maç beklemek haksızlık olur"

 

19Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Sangare ile şampiyonluğa oynarsın. 26 civarında Fenerbahçe'nin yaş ortalaması. Emre Belözoğlu, Comolli'den farklı olarak tanıdığımız, bildiğimiz hazır oyuncuları aldı. "Aman acil' durumu olan Beşiktaş'tı. Fenerbahçe içinse büyük lüks değil"

20Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Bu sezon 40-50 maç oynayacak Fenerbahçe, 36 yaşındaki Gökhan Gönül'e alternatif iyi bir transfer yaptı. Dirar, gözden çıktı. İyi transfer bu. 5-6 yıl oynar. Gökhan olmadığı zaman oynar"

 

21Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Fenerbahçe, bonservis elde etme konusunda 5-6 yıldır çok önde gidiyor. Ona rağmen şampiyon olmakta zorluk yaşıyor. Eljif'i ciddi paraya sattı, Josef ve Giuliano'yu 25-26'ya sattılar, Vedat 17.5 + 2, 4.5 Jailson'a satıldı"

22Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Orta saha Jailson'a 4.5 vermişlerdir, stoper Jailson'a 450 verilmez. O paranın yüzde 20'si eski kulübüne gidebilir. İyi paralar geldi, limit de artar"

 

23Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Hedefi şampiyonluk olan Fenerbahçe olarak, ekonomik kriterlere rağmen ne yapıp edip Vedat Muric'i tutardım ben"

24Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

 

"Arkadaşım Divock Origi'yi Fenerbahçe'de hayal ediyor. Hayal eder zaten. Muric kararına ise ise ekonomik olarak da saygı duymak zorundayız bu karara"

25Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Bana göre iki soru işaretli stoper aldılar. Bence Serdar Aziz birinci stoper olur, 3 yabancı artı Sadık var. Wolfsburglu ve Uruguaylı stoperleri bekleyip göreceğiz. 4-5 maç izleyeceğiz, sabırlı davranacağız. Çok olumlu referanslar almadım"

ridvan di̇lmenGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!GÖNDER 01Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi yorumladı. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

 

02Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Geçen hafta enteresan bir haftaydı. 10 maçta beraberlik yoktu. Bu hafta bir tek Alanyaspor kazandı. Geçen hafta lige çıkan 3 takımın 3'ü de kazandı. Futbol, değişken bir oyun. Hafta hafta her şey değişir. Pandemi sürecinde Bayern'in Barça'ya 8 attı, Bayern yine dün 8'lik yaptı. Genel değerlendirme yaparken, ligimizin kalitesinden başlamak lazım. Türkiye Ligi, her geçen gün irtifa kaybediyor. Birkaç yıldır, yabancı kontenjanı sonrası doğru yabancıları bulan takımlar büyükleri zorluyorlar"

03Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Anadolu'da da oynayan bir oyuncu yok, büyüklere karşı oynadığımızda ilk 15 dakika 'Aman yemeyelim' derdik. Çünkü, 40 bin kişiyle gümbür gümbür geliyorlar üstüne. Hakemi makemi etkiliyorlardı. Yakın tarihe kadar böyleydi. Son 8 haftaya bakınca, ev sahibi Galatasaray ile Trabzonspor maç kazanamadılar. Beşiktaş'ın ikiyi yapması lazımdı ki, kazansın. Antalyaspor, son 20 maçta 2 kez yenilmiş, bir Başakşehir bir de Göztepe. Uzun süredir yenilmeyen bir takımın mentalitesi var. 1-0 geriye düşünce de hücum ettiler. Çözülmüyorlar. Tekrar dönebilirim dediği için pozisyon da aradılar"

 

04Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş, özellikle Dorukhan ve Atiba'nın ilk yarıda sarı kart görmesinden ötürü kolay karar değildi hoca için. Kadro zaafiyetine denk geldiler. Sergen Yalçın ve Murat Şahin'in yerinde olmak istemezdim. Hem Dorukhan, hem Atiba gibi oyunu iki yönlü oynayabilen sadece iki oyuncusu var. Ortada bir tek ofansif Mensah var. sağ beki olsa Necip'i ortaya çekebilirdi. Oyunun devamında Antalyaspor öne geçmeye başladı. Çünkü, Beşiktaş'ın orta sahasında Ljajic, Mensah ve defansın arasına giren Atiba kaldı"

05Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş'ın en çabuk oyuncusu, çalım yedikçe bir daha gelen, sürekli kademeye gelen Nsakala var. Hücumda bir şey yapamayabilir ama zor çalım yer, sürekli kademeye girer. Necip, sağda iyiydi. Vida ve Welinton ağır. Açık alanda yakalanırlarsa sorun"

06Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş taraftarı maçı izlerken keyif almayabilir. Beşiktaş, bu kadrosuyla çok kısır bir takım. Duran top, birkaç tane becerikli pozisyon gibi... İki beki Gökhan ve Caner değil gidip gidip kessin. Zannediyorlar ki Gökhan ve Caner 15'er tane gol attırıyor. Aslında, o kadar hücum sayısına göre az asisti olan oyuncudur. Ancak, rakibin hücum oyuncusu bununla uğraşmayayım der"

07Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Beşiktaş'ın bekleri çok ileri çıkmayınca Antalyaspor, rahat rahat savunma yaptı. Disiplinli takım zaten. Atiba yoruldu, kartlı. Dorukhan kartlı, çıktı. Mensah, Ljajic ve gömülen Atiba ile kaldınız. Oyunun devamınde 2-0 olmalıydı yoksa 1-1 olurdu. Antalyaspor'un CV'sinde bu yazıyor zaten"

08Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Her kulüp için iç sahada daha çok puan kaybı olacak. Eskiden Beşiktaş sahasında 1-0'ı korumak, şimdi 1-0'ı korumaktan daha kolaydı. 2-3'ü de bulurdu. Golden önce Boyd'un taç pozisyonu, tartışılacak bir pozisyon. VAR devreye girecek bir şey değil. Orada taraftar 'Aaaaa' diyebilirdi. Ondan önce olan faulü çalabilirdi"

09Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Orada ben hakeme bir şey demem. 30 metreden tercihini kullandı. Görüntüleri biraz daha net almamız lazım. Antalyalı oyuncu içeriden vuruyor, bir yerine değiyor. İçeride mi, dışarıda mı değiyor. Çok izleyici o an topun Boyd'a değdiğini görmedi. Bence Murat Şahin, benim gördüğümü gördü. Boyd'a top dışarıda değdiğini gördü. 4. hakem dalgındı o an. Orta hakem iyi maç yönetti. 4. hakem sakatlandı, oyuna gir değildir. Ancak, burada karar ver bari"

10Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Ben topu Beşiktaşlı'dan Antalyalı'dan çıktı diyemem. VAR bile bu pozisyonda girebilse çözemez. İzleyenler Rıdvan nereden çıkarıyor bu pozisyonu da diyebilirler. 4-5 kez tekrarını izledim, çözemedim. Bu yüzden bir şey diyemem. Halil Umut Meler, gördüğünü çaldı. Oynatmaya çalıştı. Çaldı geçti. Küçük hataları da olabilir. Çok yeri göğü inletecek durum yok"

11Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"PAOK maçı, Sergen Yalçın ve Beşiktaş'a olumsuz dönmedi, olumlu döndü. Oyun formatını değiştirdi. Antalyaspor'un isabetli şutu var bugün? Trabzonspor'un kaç tane var? Bu iyi ama çok nokta transferler ile Beşiktaş olarak sağ beke ve sağ öne olmazsa olmazınız. Alacaksınız. Larin kalsın ama santrfordan önce iki sağ oyuncusu alın"

 

12Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Şu an Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor'da olmaması gereken bazı oyuncular var. Örneğin Galatasaray'da oynayan oyuncular vardır ama benim hayalimde daha büyük oyuncular olması gerekir. Mensah, şu an böyle bir oyuncu değil. Çünkü, bazı oyuncular küçük takımların büyük oyuncularıdır. Bazıları büyük takımda normal oyuncu olur, Mensah gibi"

13Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

 

"Ljajic'in sorunu kendisinde. Şenol Hoca, Abdullah Hoca ile aynısı oldu. Papatya falı gibi. Yine aynı. Ljajic'in fizik gücüne ihtiyacı var. Necip'in kazanabilecek özelliği yok. Fakat, kuvvetli kalmak zorunda ve yapıyor. Hem kuvvetli olup da hem de yetenekli olursan başka yerde oluyorsun. Günümüz Türkiye futbolunda da buralardan uzak oluyorsun"

14Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"NAZIM'I SERGEN HOCA İSTİYORDU"

 

"Fenerbahçe, hem Antalyaspor hem de Nazım Sangare ile anlaşmış. Beşiktaş ile Fenerbahçe istiyor deniliyordu. Sergen Hoca istiyordu, 1.5 milyon euro teklif yaptıklarını söylemişti. Arada belli bir rakam kalmıştı. Fenerbahçe aldı"

15Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Aman acil' durumu olan Beşiktaş'tı. Fenerbahçe içinse büyük lüks değil. Bu sezon 40-50 maç oynayacak Fenerbahçe, 36 yaşındaki Gökhan Gönül'e alternatif iyi bir transfer yaptı. Dirar, gözden çıktı. İyi transfer bu. 5-6 yıl oynar. Gökhan olmadığı zaman oynar"

 

16Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Pollyanna olmayalım ama şu olabilir mi; Beşiktaş'ın daha çok ihtiyacı var, aman sen çık, ben alayım olabilir mi, olmaz mı tartışılır. Davulun sesi uzaktan başka gelirmiş, biz dışarıdan bakıyoruz"

17Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Ta mayıs ayında Emre Belözoğlu, Nazım Sangare'yi istediğini söylüyordu bana. Jailson ile Mevlüt'ü bile teklif etmişler o zaman. Birkaç gün gazetede okudum. Beşiktaş'ın da istediğini biliyordum"

 

18Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Fenerbahçe'nin Nazım hamlesi, yanlış bir hamle değil. Gökhan'a ateş etsen 3 sene oynamaz. Maksimum 2 yıl oynar. Bu sene de Gökhan'dan 50 maç beklemek haksızlık olur"

 

19Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Sangare ile şampiyonluğa oynarsın. 26 civarında Fenerbahçe'nin yaş ortalaması. Emre Belözoğlu, Comolli'den farklı olarak tanıdığımız, bildiğimiz hazır oyuncuları aldı. "Aman acil' durumu olan Beşiktaş'tı. Fenerbahçe içinse büyük lüks değil"

20Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Bu sezon 40-50 maç oynayacak Fenerbahçe, 36 yaşındaki Gökhan Gönül'e alternatif iyi bir transfer yaptı. Dirar, gözden çıktı. İyi transfer bu. 5-6 yıl oynar. Gökhan olmadığı zaman oynar"

 

21Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Fenerbahçe, bonservis elde etme konusunda 5-6 yıldır çok önde gidiyor. Ona rağmen şampiyon olmakta zorluk yaşıyor. Eljif'i ciddi paraya sattı, Josef ve Giuliano'yu 25-26'ya sattılar, Vedat 17.5 + 2, 4.5 Jailson'a satıldı"

22Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Orta saha Jailson'a 4.5 vermişlerdir, stoper Jailson'a 450 verilmez. O paranın yüzde 20'si eski kulübüne gidebilir. İyi paralar geldi, limit de artar"

 

23Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Hedefi şampiyonluk olan Fenerbahçe olarak, ekonomik kriterlere rağmen ne yapıp edip Vedat Muric'i tutardım ben"

24Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

 

"Arkadaşım Divock Origi'yi Fenerbahçe'de hayal ediyor. Hayal eder zaten. Muric kararına ise ise ekonomik olarak da saygı duymak zorundayız bu karara"

25Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar!

"Bana göre iki soru işaretli stoper aldılar. Bence Serdar Aziz birinci stoper olur, 3 yabancı artı Sadık var. Wolfsburglu ve Uruguaylı stoperleri bekleyip göreceğiz. 4-5 maç izleyeceğiz, sabırlı davranacağız. Çok olumlu referanslar almadım"

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!