Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Rangers: 2 - Galatasaray: 1 MAÇ SONUCU

Rangers: 2 - Galatasaray: 1 MAÇ SONUCU
Rangers: 2 - Galatasaray: 1 MAÇ SONUCU

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında deplasmanda İskoçya'nın Rangers ekibine 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla Avrupa Ligi'ne veda etti.

(52' Arfield, 59' Tavernier, 87' Marcao)

STAT: Ibrox Stadı
HAKEM: Andris Treimanis
SAAT: 21.45
YAYIN: Teve2

MAÇIN DAKİKALARI

1. dakikada sol kanattan Barisic'in ortasında Galatasaray ceza sahasında bir karambol yaşandı. Topu son olarak kaleci Fatih uzaklaştırdı.

5. dakikada hızlı gelişen Rangers atağında sağ kanattan Tavernier'in ortasında Morelos topa kayarak dokunmak istedi ama yetişemedi. Seken topla buluşan Hagi'nin penaltı noktasına doğru çıkarttığı topu Galatasaray savunması uzaklaştırdı.

10. dakikada sol kanattan Barisic'in kullandığı köşe vuruşunda Goldson arka direkte kafayı vurdu. Kaleye yönelen topu Luyindama kesti.

14. dakikada Belhanda'nın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Rangers savunması topu uzaklaştırdı. Seken topa Taylan gelişine vurdu. Top çerçeveyi bulmadı.

18. dakikada sol kanattan Babel'in arka direğe yaptığı etkili ortada gerilerden gelen Feghouli topa dokundu. Top yan ağlarda kaldı.

19. dakikada Emre kendi yarı sahasında kaptığı topla rakip ceza sahası ön çizgisine kadar sokulup topu sağına çıkarttı. Ferghouli gelişine bir vuruş yaptı ama top farklı şekilde üstten auta gitti.

26. dakikada Luyindama'nın hatalı pasında araya giren Morelos ceza sahasına doğru hareketlendi. Hagi ile verkaç yapmak istedi, Taylan araya girip tehlikeyi önledi.

30. dakikada sol kanattan Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda akra direğe süzülen topu savunma uzaklaştırmak istedi. Seken topla buluşan Feghouli'nin vuruşu Goldson'dan döndü. Galatasaraylı oyuncular bu pozisyonda topun elle oynandığını işaret ederek penaltı bekledi ama hakem oyunu devam ettirdi.

45. dakikada Kent'in sol kanattan ortasında Morelos kafayı vurdu. Fatih soluna iyi uzandı ve topu kontrol etti.

51. dakikada Morelos'un pasıyla topla buluşan Hagi, tek pasla Arfield'ı gördü. Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Arfield, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu filelere gönderdi.

57. dakikada sol kanattan Barisic'in ortasında Omar'dan seken topa arka direkte Tavernier kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

64. dakikada Emre'nin pasıyla ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Belhanda ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama hakem oyunu devam ettirdi.

74. dakikada tehlikeli gelişen Rangers atağında Morelos sağ çaprazdan vuruşunu yaptı. Top yandan auta gitti.

86. dakikada sağ kanattan Ömer'in arka direğe doğru kullandığı köşe vuruşunda Marcao kafayı vurdu ve topu filelere gönderdi.

rangers galatasarayrangers galatasaray maçırangers galatasaray maçı hangi kanaldacanlı izlegs maçı izleGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!GÖNDER Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!