Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

MÜSİAD Bursa’da Nihat Alpay güven tazeledi

MÜSİAD Bursa’da Nihat Alpay güven tazeledi
MÜSİAD Bursa Şubesi’nin Genel Kurulu tek listeyle yapılan seçimlerde mevcut Başkan Nihat Alpay oybirliğiyle başkan seçildi.

BURSA (İGFA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nin 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı,  Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Bursa protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salon’da gerçekleştirilen toplantıya; Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Murat Demir, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç, Refik Özen, Zafer Işık ve Atilla Ödünç’ün yanı sıra STK temsilcileri, MÜSİAD Şubelerinden iş insanları ve MÜSİAD Bursa Şubesi’nden iş insanları katıldı.

21’inci Genel Kurul toplantısına onur konuğu olarak katılan Genel Başkan Abdurrahman Kaan, COVID-19 süreci bitse dahi yepyeni alışkanlıklar ve üretimle ticaret modellerinin oluşacağını söyledi. "Elektronik ticaret, uzaktan çalışma, üretim üsleri, yapak zekâ yazılımları daha şimdiden pek çok işletmede kabul görmeye başladı" diyen Kaan, "Demek ki geçmişe ve onun üretim ve ticaret yöntemlerine dönmemiz çok mümkün olmayacak. Biraz da bu nedenle bu dönem büyük sıfırlanma olarak tanımlanmaktadır” diye konuştu.

Kaan’dan Bursalı iş insanlarına teşekkür…

Bursa’nın dinamizminden de bahseden Kaan, Bursa'nın gelişmiş imalat sanayi ve ticareti sayesinde küresel bir çekim merkezi konumunda olduğunu söyledi. Kaan, "2020 yılında Türkiye’nin en çok ihracat yapan illeri sıralamasında İstanbul’dan sonra gelen Bursa, ekonomik açıdan çok büyük bir dinamizm sergilemektedir. Bu anlamda Bursalı iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından önceki dönemde yönetimde bulunup yeni dönemde görev almayan isimlere, teşekkür plaketi ve belgesi verildi. Divan Başkanlığını Mustafa Gürses’in yaptığı Genel Kurul Toplantısı’nda faaliyet raporu ve mali tabloların müzakeresi ve kabulünün ardından yapılan oylamada, Nihat Alpay oybirliğiyle başkan seçildi. Alpay başkanlığındaki yönetimde Alparslan Şenocak, İbrahim Güney, Kadir Oruç, Erol Bodur, Fatih Aslan, Halil Atalay, Cemalettin Can, Rıdvan Güler, Mehmet Kaleli, Osman Yetim, Abdülkerim Demir, Halil İbrahim Biçer, Mehmet Demirci, Abdüssamed Kahraman görev aldı.  Yakup Kayıhan, Abdülmelik Güler ve İsmail Güler ise denetleme kuruluna seçildi.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!