Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Muharrem İnce'den 'Banu Özdemir' tepkisi: Yargı trol kafasıyla karar veriyor

Muharrem İnce'den 'Banu Özdemir' tepkisi: Yargı trol kafasıyla karar veriyor
Muharrem İnce, Çav Bella paylaşımının ardından tutuklanan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında açıklama yaptı. İnce, 'Devlet trol kafasıyla
Yukarıya Çık

Muharrem İnce, Çav Bella paylaşımının ardından hapsedilen CHP daha önceki Şehir Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında söyleme yaptı. İnce, "Devlet trol kafasına idareniyor. Yargı trol kafasıyla karar veriyor" dedi

Muharrem İnce'den 'Banu Özdemir' tepkisi: Yargı trol kafasıyla karar veriyor

Muharrem İnce, cami hoparlörlerinden Çav Bella çalınmasının ardından hapsedilen CHP daha önceki Şehir Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında söyleme yaptı. İnce, ''Yargı trol kafasıyla karar veriyor" dedi.

Twitter üzerinden söyleme yapan İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Yapanı henüz bulamadılar, bu rezaletlerin yaşanmaması için sistemi yenilemediler ama trollerin niyet göstermesiyle haber sitelerinde yer alan görüntüyü paylaştığı için Banu Özdemir hapsedildi. Devlet trol kafasına idareniyor. Yargı trol kafasıyla karar veriyor."

Yapanı henüz bulamadılar, bu rezaletlerin yaşanmaması için sistemi yenilemediler ama trollerin niyet göstermesiyle haber sitelerinde yer alan görüntüyü paylaştığı için Banu Özdemir hapsedildi. Devlet trol kafasına idareniyor. Yargı trol kafasıyla karar veriyor.

— Muharrem İNCE @vekilince May 22, 2020

NE OLMUŞTU?