Çanakkale
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Mezitli’de sahil temizliği

Mezitli’de sahil temizliği
MERSİN'İN MERKEZ MEZİTLİ İLÇESİNDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIN, BELEDİYE ÇALIŞANLARINA DESTEK VERMEK AMACIYLA BAŞLATTIĞI TEMİZLİK KAMPANYASI BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR. B

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde yaşayan vatandaşların, belediye çalışanlarına destek vermek amacıyla başlattığı temizlik kampanyası büyüyerek devam ediyor.


Bu kapsamda, ‘Haydi gel sahillerimizi birlikte temizleyelim’ etkinliğinin bu haftaki durağı Cumhuriyet Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ve belediye çalışanları el ele vererek sahillerde çöp ve kalıntıları temizledi. Havanın güzel olmasını da fırsat bilen vatandaşlar, sahilleri temizlerken korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına da dikkat edildi.


Mezitlililerin yanı sıra Belediye Meclis üyesi Hamide Oylumlu, mahalle muhtarları, gönüllüler, temizlik işleri, park ve bahçeler müdürlükleri personellerinin de katıldığı iki saat süren etkinlikte, sahil boydan boya temizlendi. Sahilde bulunan vatandaşların da destek verdiği temizlik kampanyasının önümüzdeki haftalarda da devam edeceği ifade edildi.


İlçe sakinlerinin kullandıkları alanların temizlenmesi konusunda Mezitli Belediyesine destek vermeye devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sergiledikleri bu duyarlı tavır nedeniyle teşekkür etti. Her platformda Mezitli’de yaşayanların çok farklı olduğunu dile getirdiğini ifade eden Tarhan, “Mezitli halkı her alanda olduğu gibi ortak kullanım alanlarını da temizlerken belediyesine destek vererek bir kez daha farkını ortaya koymaya devam ediyor. Her yaştan onlarca vatandaşımız, hafta sonunu sahillerini temizleyerek değerlendiriyor” dedi.


Mezitli Belediyesi’nin en büyük gücünün vatandaşlarının güveni ve desteği olduğuna vurgu yapan Tarhan, “Vatandaşımızın bu desteği belediyemize hem ekonomik hem de sosyal destek olarak dönmektedir. Her vatandaş belediyesine ve başkanına güveniyor ve gücüne göre destek oluyor. Çocuk Gündüz Bakım Evi, Gençlik Merkezi, Yaşlı Bakım Merkezi yaptıranların yanında, korona virüs döneminde ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımı eden, evinde maske dikişini yapan vatandaşlarımızın bu destekleri Mezitlililere hizmet olarak döndü. Bu vatandaşlarımız da temizlik alanında belediyesine destek olmak istedi. Mezitli Belediyesi vatandaşlarıyla daha güçlü" diye konuştu.

Mezitli’de sahil temizliği

Mezitli’de sahil temizliği

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!