Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

MASKİ yatay sondajla asfalta zarar vermiyor

MASKİ yatay sondajla asfalta zarar vermiyor
Yeşilyurt İlçesi Cafana Mahallesi’nde devam eden yatay sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ’nin yatay sondaj yöntemi ile yollara zarar vermeden çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

Yeşilyurt İlçesi Cafana Mahallesi’nde devam eden yatay sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ’nin yatay sondaj yöntemi ile yollara zarar vermeden çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt İlçesi Fatih ve Cafana Mahallelerinin kanalizasyon hatları yenileniyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve Cafana Mahalle Muhtarı Ayhan Yıldız yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Cafana Mahallesi’nin Doğu’nun Batı’ya açılan penceresi ve vitrini konumunda olduğunu dile getiren Cafana Mahalle Muhtarı Ayhan Yıldız, “Mahallem çok önemli bir konumda. Doğu’dan Batı’ya ve Batı’dan Doğu’ya gidenlerin geçiş güzergâhı. Çevreyolunun kenarı. Kanalizasyon konusunda sıkıntılar vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a durumu bildirdik. Kendileri sağ olsunlar ikinci kelimeyi söyletmeden ekibi gönderdi. MASKİ Genel Müdürlüğümüz çalışmalarına başladı. Üstün gayretler sonucunda iş bitme aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere emeği geçen herkese mahallelim adına teşekkür ediyorum” dedi.

MERT: CAFANA’NIN SIKINTISINI ÇÖZÜYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda Malatya genelinde altyapı ile ilgili bir sıkıntı bırakmamak adına MASKİ ekiplerinin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini aktaran MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Cafana Mahallesinin kanalizasyon altyapısı ile ilgili sıkıntılar vardı. Terfi ile kanalizasyon atıklarının bertaraf edilmeye çalışıyordu. Sürekli motor arıza veriyordu. Mahalle koku içinde kalıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, bizlere her konuda büyük destekler veriyor. Başkanımızın talimatı ile mahallemizde çalışmalara başladık. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yolunu yatay delici ile geçtik. Şuan Çevreyolunu yatay sondaj ile geçiyoruz. Cafana Mahallemizin içme suyu ve kanalizasyon altyapısı ile ilgili bir sıkıntısı kalmayacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!