Çanakkale
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Mardin semalarını kırmızı kalpler kapladı

Mardin semalarını kırmızı kalpler kapladı
14 Şubat Sevgililer Günü hafta sonu yasağına denk gelince Mardinli uçurtma sanatçısı Zahit Mungan bütün sevgilileri temsilen kırmızı kalpli uçurtma uçurdu.

ŞEHMUS EDİS (MARDİN HABER)
Daha önce yaptığı Mardin'in simgesi haline gelmiş üç boyutlu eşek uçurtması ile adından söz ettiren uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de boş geçmedi.

Pandemi den dolayı hafta sonu yasağına denk gelen 14 Şubat'ta dışarı çıkamayan sevgililer, kırmızı kalplerden oluşan 5 metrelik üç boyutlu kalp uçurtmalarını evlerinin adamlarından ilgi ile izledi.

Mardin'in tarihi damlalarından seslerini uçurtma sanatçısına duyurmaya çalışan gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bütün sevgililere hitaben 5 metre boyunda kalp uçurtmalar yaparak Mardin semalarında uçurduğunu söyledi.

Bugünkü çalışmasını dışarıya çıkamayan bütün sevgililere armağan ettiğini belirten Mungan,  "Gönül isterdi ki landemi olmasın, yasak olmasın. Gençler dilediğince çıkıp bu özel günlerini kutlasın. Ama maalesef 14 Şubat bu sene böyle bir kısıtlamaya denk geldi. Ben de Mardinli sevgililere böyle bir jest yaptım. İlgileri beni gayet memnun ve mutlu etti. Çoğu gençler bu çalışmamdan sonra telefonla arayarak bu davranışımdan dolayı beni tebrik etti" dedi.

 

 

Şehmus Edis- özel haber

Daha önce yaptığı Mardin'in simgesi haline gelmiş üç boyutlu eşek uçurtması ile adından söz ettiren uçurtma sanatçısı, 14 şubat sevgililer gününü de boş geçmedi.

Pandemi den dolayı hafta sonu yasağına denk gelen 14 Şubat'ta dışarı çıkamayan sevgililer, kırmızı kalplerden oluşan 5 metrelik üç boyutlu kalp uçurtmalarını evlerinin adamlarından ilgi ile izledi.

Mardin'in tarihi damlalarından seslerini uçurtma sanatçısına duyurmaya çalışan gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren uçurtma sanatçısı Zahit Mungan;

"14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bütün sevgililere hitaben 5 metre boyunda kalp uçurtmalar yaparak Mardin semalarında uçurduğunu söyledi."

Bugünkü çalışmasını dışarıya çıkamayan bütün sevgililere armağan ettiğini belirten Mungan "Gönül isterdi ki landemi olmasın, yasak olmasın. Gençler dilediğince çıkıp bu özel günlerini kutlasın. Ama maalesef 14 Şubat bu sene böyle bir kısıtlamaya denk geldi. Ben de Mardinli sevgililere böyle bir jest yaptım. İlgileri beni gayet memnun ve mutlu etti. Çoğu gençler bu çalışmamdan sonra telefonla arayarak bu davranışımdan dolayı beni tebrik etti. Herkese Mutluluklar diliyorum dedi."

 

 













Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!