Çanakkale
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Mardin Fosfatspor’da yol ayrımı

Mardin Fosfatspor’da yol ayrımı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de mücadele Mardin Fosfatspor teknik direktörü Cevdet Uzunköprü görevinden istifa etti.

MARDİN (İGFA) - Tokatspor deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle dönen Mardin Fosfatspor'da Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü yönetime istifasını sundu.

İstifa kararı ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Mardin Fosfatspor Başkanı Abdülkerim Öner ile yaşanılan fikir ayrılıkları nedeniyle yolları karşılıklı anlaşarak ayırdıklarınıo söyledi.

Takımın bu sezon ligde kalması yönündeki planlamaların değiştiğini vurgulayan Uzunköprü, "Ama ne yazık ki süreç o şekilde gelişmemiştir. Sezon öncesi hazırlamış olduğum Transfer raporlarının büyük bir kısmı göz ardı edilmiştir. Maddi yetersizlikler ve başkanın amatör futbolcular ile çalışma sevdası maalesef önümüzdeki en büyük engel olmuştur. Buna istinaden sadece 10 profesyonel futbolcu transferini gerçekleştirebildik. Vaşkanın anlaştığı 15 amatör lisanslı oyuncu ile lige başladık burada kullanmış olduğum amatör futbolcu ibaresini lütfen kimse yanlış anlamasın onlar bizim değerlerimizdir ve bu yola onlarla çıktık” dedi

 Ellerinden gelen tüm mücadeleyi sergilediklerini ifade eden Uzunköprü, "Gelinen süreçte sadece birkaç oyuncumuzun katkısı oldu. Düşme gözüyle bakılan takım 21 puan toplayarak Play Off potasından sadece üç puan geridedir. Yaşadığımız sıkıntılar elbette yenilir yutulur cinsten değildir takımın selameti adına sürekli sustuk. Ekibim ve futbolcularım ile pek çok şeyi göz ardı ettik ve büyük fedakarlıklarda bulunduk” ifadelerini kullandı

BAŞKAN'A TEPKİ

İkinci devre planlamasında verdiğimiz raporlar tekrar göz ardı edildiğini hatırlatan Uzunköprü açıklamasına şöyle devam etti.” Takımda kalmasını istediğimiz tüm oyuncular maalesef başkanın insiyatifinde takımdan gönderilmişlerdir. Yerlerine transfer istediğinizde yine maddi yetersizlikler bahanesi karşımıza konuldu sadece dört profesyonel oyuncu transferi gerçekleştirebildik. Maalesef dışımızda gelişen bazı söylemlerden rahatsızlık duyduğumuzu ifade etmeliyim. Takımımızın hedefi kümede kalmaktır. Başkan'ın dışardaki söylemleri takıma zarar vermektedir biz de şampiyonluğa oynayan bir takım kuramadık ve hedefimize bu değildi bunu yönetim kurulu da taraftarlarımızda gayet iyi bilmektedir" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!