Çanakkale
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Mardin Fosfatspor ilk yarıyı değerlendirdi

Mardin Fosfatspor ilk yarıyı değerlendirdi
Mardin Fosfatspor’un Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada ilk yarı değerlendirmesi ve yapılacak transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

MARDİN (İGFA) - Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig  2. Grup'ta mücadele eden ve devre arası kampını Antalya'da sürdüren Fosfatspor, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi.

Fosfatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü yaptığı ilk yarı değerlendirmesinde, uzun bir aradan sonra tekrardan profesyonel lige yükselmiş olan takıma sezon öncesi yönetimin belirlediği hedef olarak ligde kalmak ve üst sıraları kovalamak adına genç ve dinamik bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. 21 puan toplayarak Play-off potasından sadece 3 puan uzakta olduğunu ifade eden Uzunköprü, "Maalesef oynamış ve puan kaybetmiş olduğumuz bazı maçlarda özellikle vurgulamak isterim ki çok bariz ve ciddi şekilde hakem hataları ile karşılaştık. Bunun sonucu olarak ligde ilk üç sıra içerisinde olmamız gerekirken ilk devreyi arzulamadığımız bir yerde bitirdik” dedi.

DEVRE ARASI KAMP SÜRECİ

İstanbul Halide Edip Adıvar maçından sonra takıma 4 gün izin verdiklerini kaydeden Uzunköprü, "11 Ocak tarihinde Mardin’de toplanıp ikinci yarı hazırlıklarına birinci etap kampı ile başladık. Oyuncularımızı ikinci yarıya daha sağlıklı ve güçlü şekilde hazırlamak adına Antalya Lara’da 10 günlük ikinci etap kampımıza başladık.Kampımızda 4 hazırlık maçı planlamıştık, bunların ikisini oynamış bulunmaktayız kendi liglerinin güçlü takımlarından Aksarayspor ile 0-0 berabere kaldık. İkinci ligin güçlü ekiplerinden Kırklarelispor ile aynı skorla berabere kaldık. Kampımız 26 Ocak’ta sona erip karayoluyla ilk maçımız olan Tokat deplasmana gideceğiz” diye konuştu.

TRANSFER SÜRECİ

Takıma takviye için transfer çalışmalarına başladıklarını vurgulayan Uzunköprü, gelecek vadeden 5 amatör genci bünyelerine kattıklarını belirterek, "Yönetim Kurulumuza iletmiş olduğumuz eksik mevkilere transferler içinse çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Kendi şahsımın ikili ilişkileri ve araştırmaları sonunda takımımıza Gelecek vadeden Kırşehir spor, Gölcük spor ve Sivas Belediyespor’dan üç oyuncuyu bedelsiz olarak takımımıza kazandırdık. Takımımıza ilk transfer olarak Fatsa Belediyespor’dan Rıdvan Sönmez’i dahil ettik. Buna ek olarak eksik kalan 3 mevkiye anlaştığımız ve ileriki günlerde açıklayacağımız olan oyuncular mevcuttur. Oyuncuların kulüpleri ile olan bonservis ve alacak verecek sorunlarını hallettikten sonra Başkan ve yönetim kurulumuz bu oyuncularla anlama yapacak” diye konuştu.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!