Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı MTÖ’de öğrencilerle online buluşma

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı MTÖ’de öğrencilerle online buluşma
Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Katılımıyla Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında “Medeniyet Buluşması ve Yerel Yönetimler Akademisi’’ programı gerçekleştirildi. Battalgazi Meslek Yüksekokulu Yerel yönetimler Programı öğretim üyeleri tarafından organize edilen program online olarak MTÜ Youtube ve instagram hesaplarından yayınlandı.

Programda konuşma yapan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversitenin kuruluş tarihinden itibaren yoğun bir çalışma ile gece gündüz demeden, üniversiteye birçok değer kattıklarını vurgularken, "Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile kuruluşu gerçekleşen üniversitemiz için her anlamda destekler alarak, tüm ekibimiz ile fedakarlıklar yaptık, bunu ülkemiz için memleketimiz için bir vefa borcu bildik ve bu sayede henüz iki yıllık olan üniversitemiz bugün birçok güzel işe ev sahipliği yapıyor” ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, MTÜ’nin 2 yıllık kısa bir sürede hızlı gelişiminden bahsederek, "Özellikle COVID-19 sürecinden de etkilenen gençlerimize hem moral ve motivasyon kaynağı olması adına gerçekleştirdiğimiz Kariyer ve Marka Sohbetleri programlarımızı ile aynı zamanda bu süreçte bir ders niteliğinde gerçekleştiriyoruz.  Kaynaştırıcı ve birleştirici gücü yüksek olan bu tür etkinliklerimizle öğrencilerimizin hem alanları hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı oluyor, hem de yöneticilerimiz ile tanışma fırsatı bulmalarını sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

MALATYA VURGUSU

 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise doğup büyüdüğü Malatya’ya hizmet etme şerefine nail olduğunu açıklarken, "Şu anda 25 ilden daha büyük olan Yeşilyurt’umuz da Malatya’mızın sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Dinamik ve hızlı bir ekibiz ve çok iş yapıyoruz. Yeşilyurt’ta olmayan, Malatya’da daha önce yapılmamış işlere öncelik vermeyi tercih ediyoruz.  Doğu Anadolu’nun hatta İç Anadolu’nun da en büyük parklarından olan Beylerderesi şehir parkı ve millet bahçesi projemizi başlattık. 2020 yılında 1,5 milyona yakın insan sosyal tesislerimizden istifade etti. Çay içti, kitap okudu, internete girdi. Deprem eğitim merkezinden eğitim aldı, trafik eğitim parkından yararlandı. Halka yerinde hizmet etmeye önem veriyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen e-söyleşi programı, MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, MTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aladağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Serdar Karaca, MTÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Özlem Altuntaş, Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tuncay Kan, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!