Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Lider 100 Balina, MANA ve Bu 11 Altcoin’den Alıyor!

Lider 100 Balina, MANA ve Bu 11 Altcoin’den Alıyor!
(kriptokoin.com) Kripto para piyasası toparlandıkça, Ethereum balinaları tekrar aktif hale geliyor. Bugün, stablecoin’ler veya SHIB gibi yüksek ...

(kriptokoin.com)

Kripto para piyasası toparlandıkça, Ethereum balinaları tekrar aktif hale geliyor. Bugün, stablecoin’ler veya SHIB gibi yüksek hacim gören token’lerin aksine, MANA ve SUSHI ilk sıralara ulaştı.

Ethereum balinaları DAI, SNX ve MANA satın alıyor

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum balinaları DAI birikimlerini artırıyor. DAI, Ethereum tabanlı bir stablecoin’dir. Kripto para piyasası bugün hafif bir düzeltme gördüğü için balinaların stablecoin’lere geçmesi mantıklı. Bu esnada, Ethereum tabanlı yenilikçi DeFi protokolü Synthetix, yaklaşık 10.000 dolarla ikinci sıraya yerleşti. Synthetix, Ethereum ağında oldukça likit sentetik varlıklara (synths) erişim sağlar. Ağın yerel kripto para birimi olan SNX, zaman zaman listenin ilk sıralarına pik yapıyor.

Listenin göz çarpan altcoin projelerinde biri, metaverse platformu Decentraland (MANA) oldu. MANA, piyasa değerine göre 36.sıradadır. Şu anda, artan balina işlemleri eşliğinde hafif bir yükselişle 1.01 dolardan işlem görüyor. CRV, ETH ve USDC, 5.000 doların altında satın alımlarla listenin ilk 5 ismini tamamlıyor. Bu liste, önümüzdeki saatlerde değişerek ilk sıraları ETH, USDT ve USDC’nin aldığını görecek. Listenin genel görünümü şu anda aşağıdaki gibi.

  1. DAI (DAI)
  2. Synthetix (SNX)
  3. Decentraland (MANA)
  4. Curve DAO Token (CRV)
  5. Ethereum (ETH)
  6. USD Coin (USDC)
  7. Sushi (SUSHI)
  8. Uniswap (UNI)
  9. Fei USD (FEI)
  10. Tribe (TRIBE)

MANA, balinalar arasında en popüler altcoin oldu

WhaleStats verilerine göre, şu anda en büyük 100 Ethereum balinası arasında en yaygın olarak tutulan token MANA oldu. Bu arada, balinalar arasında en çok işlem gören kripto para birimi statüsü şu anda Synthetix’in (SNX) elinde. Shiba Inu (SHIB), özellikle son günlerdeki devasa satın alımlar eşliğinde dolar bazında en büyük token pozisyonuna ulaştı. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, balinalar kısa sürede 1 trilyondan fazla coin biriktirdi.

En çok işlem gören küçük hacimli altcoin’ler

İkinci kısımda, en büyük 100 Ethereum balinasının en çok işlem yaptığı küçük hacimli token’lere bakalım. Bu altcoin’ler 5 ila 15 milyon dolar arasında piyasa değerine sahip. Stader, bireysel kullanıcıları, borsalar ve emanetçiler için birden fazla PoS ağı için temel stake etme ara yazılımı altyapısı oluşturmaktadır. Ağın işlemleri SD token üzerinden gerçekleştiriliyor. SD token bugün en çok işlem gören küçük hacimli altcoin oldu.

Diğer yandan PAR, euro’ya sabit bir stablecoin’dir. DeFi araçları geliştiren bir şirket olan Mimo tarafından destekleniyor. PAR stablecoin’in, bu kategoride tipik bir balina token’i olduğunu söyleyebiliriz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!