Çanakkale
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Kızını cinsel ilişkiye zorlayan anne ve sevgilisi duruşmada birbirlerini yargıladı

Kızını cinsel ilişkiye zorlayan anne ve sevgilisi duruşmada birbirlerini yargıladı
Eskişehir’de 14 yaşındaki kızını kendi sevgilisi ile birlikte olmaya zorladığı ve çocuğunun çıplak fotoğraflarını ona gönderdiği iddiasıyla tutuklanan anne Ö.A. (33) ve sevgilisi H.H.K. (48), hakim karşısına çıktı. İlk savunmalarında birbirlerini suçlayan sanıklardan Ö.A., “Tehditlerinden tedirgin olduğum için sanıkla buluşmaya devam ettim. Sanığın değişik cinsel istekleri oluyordu. Başka kadınlar bulmamı istiyordu, ben etrafımda fahişe kadın ara

Eskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk mahkemeye tutuklu olan anne Ö.A. ve sevgilisi H.H.K. cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi SEGBİS aracılığıyla bağlandı. Kimlik tespiti ve iddia belgesinin okunmasının ardından duruşmada ilk korunmasını yapan Ö.A., sevgilisi olan H.H.K.’nın kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Maznun H.H.K.’nın silahı olduğunu bildiği için korktuğunu anlatan anne Ö.A. ifadesinde, “Eşimi öldürebileceğini, aileme hasar verebileceğini belirterek beni tehdit edip benim onunla görüşmemi sağlamaya çalışıyordu. Ben bu tehditlerinden huzursuz olduğum için maznunla buluşmaya devam ettim. Maznunun farklı cinsel istekleri oluyordu. Başka bayanlar bulmamı istiyordu, ben çevremde fahişe bayan aramaya başlar hale gelmiştim. Maznunun bana olan tehditleri nedeniyle korktuğumdan dolayı bu vaziyeti eşimi de polise de anlatamıyordum. Maznunun benden olan arzlarını yerine getirmek zorunda kalıyordum, zira aralıksız beni tehdit ediyordu. Maznun, kızım mağduru da tanıyordu, kızımla beraber olmak istediğini söyleyerek bana kızımı ayarlamamı yeniden tehditle söyledi. Maznun yeniden tehditleriyle kızımı ona götürmemi istedi, ben tehditlerinden kaygı dinlediğim için çocuklarımı ve mağduru da yanıma alarak değişik maznunla buluşma yerimiz olan aparta gittik. Maznun üryan bir durumda konutta bekliyordu, ben başlangıçta üç çocuğumu odaya koydum, sonra maznunun bulunduğu odaya gittim. Benim koluma vurdu, benden kızımı çağırmamı istedi. Ben başlangıçta bunu kabul etmedim, kızımın minik olduğunu, çağıramayacağımı söyledim. Maznun bana ‘ne yapabileceğimi öğreniyorsun’ diye söyleyince ben huzursuz oldum ve kızımı bulunduğu odadan maznunun bulunduğu odaya çağırdım, odada maznun, ben ve kızım vardık” dedi.

KIZININ ÖNÜNDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ

Tutuklu maznun anne Ö.A., değişik maznun H.H.K. ile apartta cinsel ilişkiye girdiğini ve bu sırada 14 yaşındaki kızının da odada olduğunu söyledi. Maznun H.H.K.’nın isteklerini tehditleri sebebiyle yapmak zorunda kaldığını öne süren Ö.A., “Maznun bana soyunmamı söylediği için ben soyunmuştum, maznun kızımın da soyunmasını istediğini söyleyince ben de soyunmasını söyledim. Maznun evvel benimle cinsel ilişkiye girdi, bu cinsel ilişki sırasında kızım odadaydı. Biz cinsel ilişkiye girdikten sonra maznun kızımı yatağa attı, duvara sıkıştırır bir stilde öpmeye başladı. Maznunun kızıma karşı eylemleri takribî 7-8 dakika kadar sürdü, daha sonra ben kızım ve değişik çocuklarımı bir taksi çağırarak aparttan gönderdim. Sonraki süreçte kızımı bir iki kere üryan resimlerini maznuna yollamak vaziyetinde kaldım. Ben netlikle iddia edilen yargılamaları kabul etmiyorum, yapmış olduğum ve korunmamda belirtmiş olduğum eylemleri değişik maznunun baskı ve tehditleri nedeniyle yapmak zorunda kaldım, kabahat maksadıyla hareket etmiş değilim, bu surattan beraatıma karar verilmesini istiyorum” diye konuştu.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ, SEVGİLİSİNİ SUÇLADI

Tutuklu değişik maznun H.H.K. ise yargılamaları kabul etmedi ve kimseden üryan resim istemediğini söyledi. Apartta Ö.A.’nın kendisi ve kızına ait yolladığı resimleri konuşmak için buluştuklarını anlatan maznun H.H.K., “Ben, Ö.A.’yı tehdit etmiş değilim, korunmalarını kabul etmiyorum. Beni çok hoşlandığını benden ufalamak istemediğini söylüyordu, sonra tekerrür görüşmeye başladık. Benim telefonuma kızının telefonu üzerinden bana iki tane resim sevk edildi. Resimlerden biri maznun Ö.A. resmiydi, ötekiyi kızının resmiydi. Ben iletiyle bana neden resim attıklarını sordum, Ö.A. da yanlışlık olduğunu söyledi. Resim konusunu konuşmak için buluşmaya karar verdik. Ö.A. çocuklarını da getirmişti. Aparttayken biz yalnızca Ö.A. ile bu resim konusunu konuştuk, netlikle cinsel ilişki de yaşamadım. Mağdura bahsi geçen eylemleri de işlemedim, belirttiğim gibi benden ufalamak istemiyordu. Ancak ben bu resim konusundan sonra sıkıntılı oldum, çocuklarını önden gönderdi, kendisi bu konuyu tekerrürden görüşmek için apartta kaldı. Bir müddet sonra aparttan böldü. Ben üzerime atılı yargılamaların hiçbirini kabul etmiyorum, mağdura karşı iddia edilen eylemleri işlemiş değilim, ben kimseden üryan resim yollamalarını istemedim. Benim ondan ufalamamdan kaygı ettiği için bana kumpas kurmaya çalışıyor diye düşünmüştüm, iddiaların hiç birin kabul etmiyorum” dedi.

Eskişehir 3’şancı Ağır Ceza Mahkemesi, ilk korunmaların ardından şahitlerin dinlenmesi için mahkemeyi ertelerken, maznunların tutukluluk halinin devamına karar verdi.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANMIŞLARDI

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddia belgesinde ‘çocuğu karşı cinsel taciz, özel yaşamın saklılığını ihlal etmek, çocuğun cinsel istismarı, tehdit, bireyi hürriyetinden yoksun vazgeçme’ kabahatlerinden 9 sene 6 aydan 23 seneye kadar mapus cezası istenen maznunlar Ö.A. ve H.H.K., tutukluk analizi yapılan 22 Nisan’da özgür vazgeçilmiş, mağdur kızın babasının 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne yaptığı itiraz neticeyi yine nezaretine alınarak hapsedilmişti.

ÇOCUKLAR BABAYA VERİLDİ

Yaşanan bu hadiselerin ardından Ö.A.’nın eşi, Eskişehir Aile Duruşması’ne müracaat eterek boşanma davası açarken, arzı üzerine bir müddet Çocuk İzleme Merkezi’nde kalan 14 yaşındaki kızı ve değişik 2 çocuğunun geçici velayetini duruşmaca babaya verildi.

DHA

GÜNÜN EHEMMİYETLİ HABERLERİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!