Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Kirpiklerinizi uzatan en etkili yöntem!

Kirpiklerinizi uzatan en etkili yöntem!
Eğer sihirli bir şekilde uzun kirpiklerle doğmadıysanız, bazen en kalın, en hacimli maskaraların bile kirpiklerinizi biraz üzgün ve hacimsiz bırakabileceğini biliyor olmalısınız. Probleminizin gerçek 'köküne' ulaşmaya ve probleminiz hazır mısınız? İşte kirpiklerinizi uzatmanın en etkili yolları...

Kirpiklerinizi nemlendirmeye, geliştirmeye ve hatta uzatmaya yardımcı olan bir dizi serum ve saç kremi var. Sadece hangi malzemelerin gerçekten işe yaradığını bilmelisiniz.

 

Kirpiklerinizin uzamasına ne yardımcı olur?

Ekstra uzun kirpiklerin nasıl elde edileceğine dair cesur bir konuya girmeden önce, muhtemelen hiç öğrenmediğiniz temel bilgileri tekrar gözden geçirelim.

 

Kirpiklerin büyüme döngüsü üç aşamadan oluşur: katagen, telojen ve anajen.

Kirpiklerinizin zamanlarının çoğunu takılmak veya düşmek için harcadığını görünce, kirpiklerinizi uzatmanın neden zaman alacağını anlamışsınızdır. Uzmanlar kirpiklerinizin doğal olarak büyümesinin üç ay sürebileceğini söylüyor.

Ancak sabırsız olduğunuzu ve kirpiklerinizin bir gecede büyümesini istediğinizi bildiğimiz için, kirpiklerinizin büyüme aşamasını kısaltmanın bir yolunu araştırdık.

Kirpiklerinizi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olan bir ton doğal bileşen var. Örneğin; hint yağı, E vitamini ve hindistan cevizi yağı. Ancak teknik olarak bu yağlar uzunluğa bir katkı sağlamazlar.

Bu tür yağlar kirpikleri güçlendirmeye, kırılmalarını önlemeye veya hafifçe kalınlaşmasına yardımcı olabilir. Böylece biraz daha kalın görünmelerini sağlar.

Bununla birlikte, kirpik rutininize doğal yumuşatıcılar ve yağlar eklemenin yanlış bir yanı yok. Elbette, aslında kirpiklerinizi uzatmayabilirler, ancak genel olarak kirpik büyümenizi artırmaya yardımcı olan güçlü ve sağlıklı bir temel oluşturmaya yardımcı olurlar.

Birkaç iterasyondan ve iyileştirmeden sonra, mevcut kirpiklerinizi uzatmak ve dört ila altı hafta içinde yeni saçların büyümesini teşvik etmek için bimatoprost adlı aktif bileşeni içeren formüllerden yararlanabilirsiniz.

Peki ama arkadaşımın kuzeninin bize Facebook ve Instagram'da satmaya çalıştığı rastgele kirpik serumları ne olacak?

Reçetesiz bazı kirpik serumları aslında izopropil kloprostenat gibi benzer büyüme bileşenleri içerir ve bunlar uzmanlar ve doktorlar tarafından onaylanmaz.

Yani onları annenizin en iyi arkadaşından satın almanız, bu kirpik serumlarının denemek için tamamen zararsız olduğu anlamına gelmez.

Herhangi bir ilaçta olduğu gibi, tüm gözünüzü bir şeylerle boyamadan önce dikkate alınması gereken yan etkiler vardır, bu yüzden her zaman yorumları okuyun ve önce doktorunuza danışın. Kirpiklerinizi uzatmak adına sağlığınızdan olmayın.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!