Çanakkale
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Kayseri’nin DEVA Hanımı’na KİGADER’den ziyaret

Kayseri’nin DEVA Hanımı’na KİGADER’den ziyaret
Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) yönetimi, Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı’yı ziyaret etti.

KAYSERİ (İGFA) - Aynı zamanda Kayseri'nin önde gelen tekstilcilerden Begüm Başmısırlı'yı işyerinde ziyaret eden Kayseri’deki İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri Yunus Gülsever ile Öner Çalış, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Kadın girişimcili kimliğiyle de Kayseri'de fark yarattığının altını çizen Başmısırlı, "Bu şehirde ilk kez bir siyasi partinin kurucu kadın il başkanıyım.  Genel Başkanımız Ali Babacan'ı Ankara'daki ticari hayatından beri tanıyorum. Ben de tekstil sektöründe faaliyet gösteriyorum. Daha önce hiçbir siyasi partiye üye olmadım. İsmim genel merkeze gitmiş. Beni aradılar. Kayseri de bir toplantı yaptık. 40 gün sonra Ankara'ya davet edilip il başkanlığı görevi takdim edildi. Çok şaşırdım. Daha önce siyaset teklifi geldi ama kabul etmemiştim " açıklamasında bulundu.

Esnafların kendisini 'DEVA Hanım' diye çağırdığını belirten İl Başkanı Begüm Başmısırlı, "Partimize 5 bin başvuru var. Liyakata önem veriyoruz. Şehre hizmet verecek kişilerle yola devam etmek istiyoruz. Sahadayız. Anket yaptırmadık ama Genel Başkanımıza ve bize algı yapılıyor, diğer siyasi partiler bizi düşük gösterebilir. Projelerimiz var ama kopyalanıp çalındığı için şimdilik açıklamıyoruz. Hükümetin yerinde olsak seçim kararı almayız. Algıları da siyasette değiştireceğiz" açıklamasında bulundu.

DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 4 katı bulunan il başkanlığı binasının bir bölümündde engelsizler atölyesi kuracaklarını, bu çalışmanın da siyasi parti binaları içinde ilk olacağını söyledi. Gençler için birçok faaliyet yürütmek istediklerini vurgulayan Başmısırlı, kadınların ticari, ekonomik ve sosyal alanda Kayseri'de daha çok ön plana çıkmaları için projeler hazırlıkladıklarını kaydetti.

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Duygu Uludaşdemir de ziyarette dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Başmısırlı'ya bilgi verdi. İki kadın başkan olarak kendilerinin birbirlerini daha iyi anlayabileceklerini ifade eden Uludaşdemir, medyaya kadın gözü ile bakmanın önemine dikkat çekti.

İnternet Yasası'nın kısa bir zamanda yürürlüğe gireceğine dair inancını paylaşan Başkan Uludaşdemir, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de yazılı medyanın misyonunu tamamlamaya yakın olduğunu açıkladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!