Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Kayseri Yeşilhisar’da yatırımlar görüşüldü

Kayseri Yeşilhisar’da yatırımlar görüşüldü
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kapadokya’ya giriş kapısı olarak bilinen turistik yerleri ile ünlü Yeşilhisar’da yıllık istişare toplantısı yaptı. Büyükkılıç, içmece şifalı suyundan, balon turizmine, Soğanlısı’ndan Sultan Sazlığı’na kadar adeta turizm cenneti olan Yeşilhisar için çalışmaların süreceğini ifade etti.

KAYSERİ (İGFA) - 2021 yılında da ilçeleri tek tek gezmeye ve sorunları, talepleri yerinde dinlemeye, çözüm üretmeye devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kez Yeşilhisar ilçesine geldi. Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan'ı ziyaret eden Büyükkılıç, ilgili birimlerle 2021 yılı yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda ilçede 2020'de yapılan ve 2021'de yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini belirten Büyükkılıç, 16 belediye başkanı ile el ele, gönül gönüle yaklaşım içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. Tarım ve hayvancılık konusunda kendi kendine yeten bir anlayış içerisinde olacaklarını söyleyen Büyükkılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, ekibiyle birlikte, bakanlarımızla, milletvekillerimizle el ele dayanışma içerisinde sorunlarımızı teşkilatlarımızla paylaşıyoruz ve aşmaya çalışıyoruz. Çok şükür gerek taşrada, gerek merkezde iyi noktadayız. Bu dönem tarım ve hayvancılık konusunda çok işin üzerinde durmamız gerektiği kanaatindeyim, talimatlarım bu doğrultudadır. Pandemi sürecinde gördük ki kendi kendimize yetmemiz lazım. O açıdan üreten olacağız, mevcut kaynaklarımızı çok dikkatli kullanacağız. 2020'de bu sürece rağmen bunalmadık, daralmadık, 2021'de de devam ettireceğiz" diye konuştu.

Yeşilhisar ilçesinin turizm cenneti olduğuna vurgu yapan Büyükkılıç, "Kapadokya'mızın giriş kapısı olarak buradaki mahallerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Balon turizmini başlatmıştık, inşallah o devam edecek. Malum Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Sultan Sazlığı mutlak korunması gereken alan olarak ilan edildi, burayı da bir doğal, turizm cenneti oluşturacak çalışmalar yapacağız, hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Yeşilhisar geçiş noktasında, Adana, Niğde güzergâhına giden tüm taşıtların buradan geçtiğini biliyoruz. Buranın daha sempatik, daha şirin, Kayseri'mize yakışır bir ilçe olarak anılması da bizlerin görevidir, bu anlayış içerisinde çalışmalar yapacağız” dedi.

Toplantıda ilgili birimlerin yanı sıra, Yeşilhisar AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çeçen ile MHP İlçe Başkanı Yahya Sümer de hazır bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!