Çanakkale
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Kava Nedir? KAVA Coin Ne İşe Yarar?

Kava Nedir? KAVA Coin Ne İşe Yarar?
Kava nedir? Ne işe yarar? Kava, piyasaya yeni bir esneklik getirmeyi amaçlayan yeni nesil merkeziyetsiz bir borç verme platformudur. Ağ ...

Kava nedir? Ne işe yarar?

Kava, piyasaya yeni bir esneklik getirmeyi amaçlayan yeni nesil merkeziyetsiz bir borç verme platformudur. Ağ, zincirler arası yetenekleri ve benzersiz borç verme stratejisi ile tanınır. Bugün platform, teminatlı krediler ve istikrarlı para olmak üzere iki ana ürün yelpazesi sunuyor. Ek olarak Kava bugüne kadar kullanıcılarına 1.129.883.32$ faiz ödemesi yaptı.

Kava geliştiricileri, çeşitli tescilli teknolojilerin entegrasyonu yoluyla merkeziyetsiz borç verme sektörünü düzene sokmaya çalışıyor. Geliştiriciler, sistemi daha şeffaf ve basit bir şekilde tüm büyük kripto varlıklarına karşı sabit paralar ve merkeziyetsiz borç verme sağlamak için özel olarak geliştirdiler. Sonuç olarak Kava, uluslararası medyanın ilgisini çekmeye devam eden DeFi sektöründe öncüdür.

KAVA coin nedir?

KAVA coin Kava’in yerel tokenidir. Kripto para, ekosistem içinde yönetişim tokeni olarak işlev görür. Kullanıcıların kritik parametrelere oy vermek için bu jetonlara ihtiyacı vardır. Ayrıca bu oylar, ağın yükseltmelerini yönlendiren şeydir. Ayrıca, teminatlı borç pozisyonu (CDP) sisteminin belirli parametrelerine ilişkin teklifler ve oylama için de kullanılırlar.

Kava nasıl çalışır?

Ağın kullanıcıları, USDX karşılığında kripto varlıklarını teminat altına alabilmekte. Ayrıca USDX, Kava’nın ağdaki sabit parası olarak işlev görür. USDX kredileri almak için kullanıcıların kriptolarını platformda akıllı bir sözleşmeyle kilitlemeleri yeterlidir. Bu kilitli kripto para birimi, kredinize karşı teminat görevi görür.

Kullanıcılar, sistemde desteklenen herhangi bir kripto varlığı için sentetik kaldıraç oluşturmak için birden fazla teminatlı kredi alabilmekte. Örneğin, protokolü kullanarak Bitcoin veya XRP’nizi kilitlemeyi seçebilirsiniz. Daha fazla Bitcoin satın almak için eşdeğer miktarda yeni basılmış USDX alacaksınız. Bu sayede piyasada kaldıraçlı bir konum elde edersiniz. Kava ayrıca çok çeşitli topluluk yapımı uygulamaları da kapsar. Bu Dapp’lerin her biri, platformun genel UX’ine katkıda bulunur. Bu birlikte çalışabilirlik, varlıklarınızı çeşitli donanım cüzdanları ve kurumsal düzeyde koruyucular kullanarak depolamanıza olanak tanır.

Kava nedir? KAVA coin nasıl alınır?

Projenin tokeni Kava şu anda çok sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Ayrıca projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Kava’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Binance, Bitget, Bybit, MEXC. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!