Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Karcher’den buharlı temizlik makinelerine özel kampanya

Karcher’den buharlı temizlik makinelerine özel kampanya
Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, okullarda yüzyüze eğitimin başlamasıyla yaşam alanlarımızda da önemi artan hijyen konusunda kesin çözüm sunan buharlı temizlik makinelerinde kampanya başlattı.

Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, okullarda yüzyüze eğitimin başlamasıyla yaşam alanlarımızda da önemi artan hijyen konusunda kesin çözüm sunan buharlı temizlik makinelerinde kampanya başlattı. Hijyen ve temizliği bir arada  sunan Kärcher, seçili buharlı temizlik makinelerinde yüzde 20’ye varan fiyat avantajı sağlıyor. 15 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyadan faydalanmak isteyenlerin www.karcher.com.tr adresinden tek “tık”la sipariş vermeleri yeterli olacak.

Pandemi nedeniyle 1.5 yıl sonra başlayan yüzyüze eğitim, yaşam alanlarımızdaki hijyen ve temizlik konusunu yeniden ön plana taşıdı. Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher de  okulların açılmasıyla yaşam alanlarımızda önemi daha da artan hijyen konusunda kesin çözüm sunan buharlı temizlik makinelerinde kampanya başlattı. Hijyen ve temizliği bir arada  sunan Kärcher’in, seçili buharlı temizlik makinelerinde yüzde 20’ye varan fiyat avantajı sağladığı kampanya 15 Eylül tarihine kadar sürecek.

Hijyenik olduğu kadar ekonomik temizlik

Kimyasal malzemelerden uzak, dolayısıyla sağlıklı ve çevreye zarar vermeyen buharlı temizlik makineleri bu özellikleri nedeniyle çocuklu aileler, hamileler, astım hastaları ve evcil hayvan besleyenlerin de ilk tercihi haline geldi. Pandemi döneminde kış mevsiminin de gelmesiyle, özellikle evlerimizde dezenfekte konusu ilk gündem maddesi olarak yerini alıyor.

Mutfaktaki ocak, fırın, aspiratör, tezgah ve daha pek çok alanda buharın gücü ile zorlu kirlerin üstesinden en sağlıklı yöntemle gelmek mümkün. Buharlı temizlik taş seramik, PVC ve laminant kaplama tüm zeminlerde maksimum hijyen sağlamanın en kolay ve etkili yöntemi. Banyonuzda duvar döşemeleri ve fayanslar, cam ve ayna yüzeyler, pencereler, armatürler, duş kabinleri, derz araları ve girintileri dahi detaylı ve derinlemesine temizlemek mümkün. Uygun aparatlar yardımı ile halı ve koltuklarınızı temizleyebilir, perdelerinizin kırışıklığını dahi açabilirsiniz. Üstelik buharlı temizlik makineleri sayesinde yüzde 80e kadar su tasarrufu sağlanırken sadece 1 lt su ile yaklaşık ortalama 75m² alanı temizlemek de mümkün.


Hibya Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!