Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

JENNIFER LOPEZ’İN BELGESELİ HAKKINDA HER ŞEY

JENNIFER LOPEZ’İN BELGESELİ HAKKINDA HER ŞEY
Jennifer Lopez hakkında daha fazla öğrenmeye hazır mısınız? Kısa bir süre önce Instagram hesabından yeni projesini duyuran Lopez, Netflix ile ...

Jennifer Lopez hakkında daha fazla öğrenmeye hazır mısınız? Kısa bir süre önce Instagram hesabından yeni projesini duyuran Lopez, Netflix ile hayatı hakkında bir belgesel hazırladığını açıklamıştı. ‘Halftime’ adındaki yeni belgeselde Lopez’in müzisyen, oyuncu ve girişimci olarak hayatını izleyeceğiz.

Aşağıda ‘Halftime’ hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi görebilirsiniz…

BELGESEL NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

‘Halftime’ adlı belgeselin prömiyeri 8 Haziran’da Tribeca Film Festivali’nde yapılacak ve birkaç gün sonra 14 Haziran’da Netflix üzerinden izlenebilecek. Belgeselin duyurusunu Instagram’dan yapan Lopez, ‘Halftime’ posterini paylaşarak, “Bu sadece bir başlangıç,” yazmıştı.

BELGESELİN KONUSU NEDİR?

Belgeselin basın açıklamasına göre, “Halftime belgeseli, perdenin arkasına samimi bir bakış sunuyor ve Jennifer Lopez'i ekrandaki ve dünyanın dört bir yanındaki sahnelerdeki performanslarından Super Bowl devre arası gösterisine ve son başkanlık açılışına kadar olduğu gibi ikon yapan cesareti ve kararlılığı gözler önüne seriyor. Belgesel, azmi, yaratıcı zekası ve kültürel katkılarıyla onlarca yıldır insanlara ilham veren uluslararası bir süper yıldıza odaklanıyor. Ve bu sadece bir başlangıç. ‘Halftime,' Lopez'in evrimini gözler önüne sererken hayatının ikinci yarısının başlangıcı olarak hizmet ediyor. Bir Latin, bir anne ve bir sanatçı olarak, kariyerine yön veren ve sesini daha büyük bir amaç için kullanan bir sanatçı.”

FRAGMAN YAYINLANDI MI?

‘Halftime’ belgeselinin ilk fragmanı 18 Mayıs’ta yayınlandı. Lopez’i daha önce görmediğimiz gibi yakından ve daha samimi gördüğümüz fragmanın bir sahnesinde Lopez’in ‘Hustlers’ filminin Oscar adaylığı almaması haberine ağladığını izliyoruz. “Bu zordu. Özgüvenim çok düşmüştü,” diyen Lopez, “Gerçekten kim olduğumu anlamam gerekiyordu ve sadece buna inanıp başka bir şeye inanmamam gerekiyordu,” diye ekliyor.

Fragmanda aynı zamanda Lopez’in nişanlısı Ben Affleck’i de görüyoruz. Lopez’in medyada eleştirilerinin ardından bir röportajda görülen Affleck, “Bir kere ona sormuştum, ‘Bu seni rahatsız etmiyor mu?’ Ve bana ‘Bunu bekliyordum,’ demişti,” diyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!