Çanakkale
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

JENNIFER LOPEZ GEÇİRDİĞİ PANİK ATAĞI ANLATTI

JENNIFER LOPEZ GEÇİRDİĞİ PANİK ATAĞI ANLATTI
www.elle.com.tr Jennifer Lopez, hayranlarına dinlenmenin önemini vurguladı. ‘On the JLo’ başlıklı bülteninin son sayısında, yirmili yaşlarında ...

www.elle.com.tr

Jennifer Lopez, hayranlarına dinlenmenin önemini vurguladı. ‘On the JLo’ başlıklı bülteninin son sayısında, yirmili yaşlarında yaşadığı bir problemi anlatan Lopez, gençken ‘yenilmez’ olduğunu düşündüğünü söyledi. “Hayatımın bir noktasında geceleri sadece 3 veya 5 saat uyuyordum,” diyen Lopez, “Tüm gün sette oluyordum ve akşamları ise stüdyoda oluyordum ve hafta sonları da video çekimlerinde oluyordum. Yirmili yaşlarımın sonundaydım ve yenilmez olduğumu düşünüyordum. Ta ki bir güne kadar. Karavanda oturuyordum ve işimin stresi üzerine uykusuzluk eklenince mental olarak mücadele edemedim” diye ekledi.

Birkaç saniye içerisinde hareketsiz kaldığını anlatan Lopez, güvenlik tarafından doktora götürüldüğünü paylaştı. Doktorun kendisine dinlenmesi gerektiğini söylediğini anlatan Lopez, “Net bir şekilde göremiyordum ve fiziksel semptomlar beni korkutmaya başladı. Şimdi bunun yorgunluk sebebiyle gerçekleşen bir panik atak olduğunu biliyorum ama o zamanlar böyle bir şey duymamıştım” dedi.

Doktorunun kendisine söylediklerini yazan Lopez, “Doktor bana ‘Hayır deli değilsin. Sadece uykuya ihtiyacın var. Her akşam 7 ila 9 saat arası uyu, kafein içme ve egzersiz yapmayı unutma’ dedi. Vücudumun ve zihnimin sağlıklı olması için neye ihtiyaç duyduğunu görmezden gelmenin sonuçlarının ne kadar ciddi olabileceğini anladım” dedi.

Son zamanlarda fiziksel ve mental sağlık hakkında konuşan Lopez, iş ve özel hayatının dengesini kurmaya çalıştığını anlattı. Önceki bültenlerinde özel hayatına öncelik vermeye çalıştığını anlatan Lopez, nişanlısı Ben Affleck ve çocukları ile daha fazla zaman geçirmek istediğini anlatmıştı. “Bu benim için çok önemli, özellikle şimdi. Sadece iş hayatımı değil kişisel hayatıma öncelik vermek istiyorum. 14 sene önce çocuklarım olduğu zaman daha farklı düşünmeye başlamıştım,” diyen Lopez, “Bazı şeyler benim için değişti. Daha sağlıklı bir bakış açısı kazandım. Şimdi evlenmek üzere olduğum için, öncelik her zaman ailemin. Bu, hayatımdaki önemli insanlar için kadın, anne, eş ve olmam gereken kişi olmak için yeterli zamana sahip olmakla ilgili. Ailemden zamanımı alacaksa çok özel bir proje olmalı” diye ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!