Çanakkale
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

JasmyCoin Nedir? JASMY Coin Ne İşe Yarar?

JasmyCoin Nedir? JASMY Coin Ne İşe Yarar?
JasmyCoin nedir? Ne işe yarar? Jasmy’nin teknik incelemesine göre, internet her tür aygıtı ve insanı birbirine bağlayarak hayatı kolaylaştırıyor ...

JasmyCoin nedir? Ne işe yarar?

Jasmy’nin teknik incelemesine göre, internet her tür aygıtı ve insanı birbirine bağlayarak hayatı kolaylaştırıyor. Ancak, çeşitli medya kanallarının ve internet portallarının çoğalması nedeniyle, kullanıcı verileri artık özel değildir. Sonuç olarak, çok sayıda işletme, kullanıcıların günlük etkinlikleri tarafından oluşturulan değerli verilere sahiptir. Jasmy Platformu, herkesin verilerini güvenli bir şekilde kullanabilmesi için her bireyin veri sahipliğini geri yüklemeyi amaçlar.

Jasmy’nin merkezi Tokyo, Japonya’da bulunan IoT işi, veri alıp satma etrafında dönüyor. Spesifik olarak Jasmy, servis sağlayıcıları veri kullananlarla eşleştirir. Ek olarak servis sağlayıcılar, paketlemek ve veri kullanıcılarına satmak için çeşitli kaynaklardan kullanıcıya ait verileri toplar. Bir örnek, müşteri bilgilerini üçüncü şahıs bir sigorta şirketine (veri kullanıcısı) satan bir finansal hizmetler kurumu (hizmet sağlayıcısı) olabilir.

Jasmy’ye göre: “Servis sağlayıcılar, Jasmy platformunu kullanarak bilgi güvenliği maliyetlerini azaltabilir, hizmet seviyelerini artırabilir ve şirket dışındaki kullanıcılar tarafından tutulan bilgileri kullanabilir.”

Kişisel verilerin paraya çevrilmesi, Cambridge Analytica/Facebook serpinti gibi büyük skandallardan sonra modern zamanların en acil tartışmalarından biridir. Aynı zamanda dünyanın en çok aranan kaynaklarından biridir: aslında, 2017’de “verinin yeni petrol olduğu” aksiyomunu ilk kez ima eden The Economist’e göre dünyanın en değerli kaynağı.

JASMY coin nedir?

JASMY coin JasmyCoin’in yerel tokenidir. Kripto para, ağ için en önemli yardımcı program tokeni olan bir ERC-20 tokenidir. Token, küresel olarak da değer göndermek için bir kripto para birimi olarak işlev görebilir. JASMY, projenin ömrü boyunca maksimum 50 milyar token arzına sahiptir.

JasmyCoin nasıl çalışır?

JasmyCoin, merkeziyetsiz bir ağ olarak çalışır. Protokol, IoT cihazlarının yanıt verme hızını artırmak için uç bilgi işlem gibi stratejileri bütünleştirir. Ayrıca ağ, büyük ağlarda IoT cihazlarını yönetmeyi ve çalıştırmayı basitleştiren, gezinmesi kolay bir arabirimine sahiptir. JasmyCoin, Secure Knowledge Communicator (SKC) ve Smart Guardian (SG) olmak üzere iki temel hizmet sunar. Ek olarak bu protokollerin her ikisi de verileriniz üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlar. IoT cihazlarından gelen yanlış bilgilerin önlenmesine yardımcı olur.

JasmyCoin nedir? JASMY coin nasıl alınır?

JasmyCoin şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Ayrıca projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. JasmyCoin’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Binance, Bitget, BTCEX, Bybit. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!