Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

İyilik hareketi yayılıyor

İyilik hareketi yayılıyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “İyilik Bulaşıcıdır” sloganı ile başlattığı toplumsal dayanışma çağrısı çığ gibi büyüyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “İyilik Bulaşıcıdır” sloganı ile başlattığı toplumsal dayanışma çağrısı çığ gibi büyüyor.

ANKARA (Anayurt)- Son aylarda sadece Başkent’te değil ülke genelinde hayırsever vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “iyilik bulaşıcıdır” sloganı ile başlattığı kampanyalara yoğun ilgi gösteriyor.

İyilik hareketi dalga dalga yayılırken, Başkan Yavaş’ın toplumsal dayanışma çağrısını karşılıksız bırakmayan hayırseverler ihtiyaç sahiplerinin yaralarını birer birer sarıyor.

BAŞKENT’TE İYİLİK KÖPRÜLERİ KURULUYOR

Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınma öncelikli projelerle bir yandan Başkentli çiftçilerin ekonomisine katkı sağlarken bir yandan da hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında iyilik köprüsü kuruyor.

 “Su Ver”, “Bilet Ver”, “İftar Ver”, “El Ver” ve “Afiyet Ver” kampanyalarından sonra bazı hayırsever vatandaşlar kendi arazilerindeki meyve ağaçlarında yetişen meyveleri   Büyükşehir Belediyesine bağışlamaya başladı.

Son olarak Etimesgut Balıkuyumcu Mahallesi’nde 10 dönümlük arazide elma, armut, ayva ve erik gibi çeşit çeşit meyve ağaçları bulunan Güniz Açıkalın adlı bir hayırsever, meyvelerini Büyükşehir Belediyesine bağışlayarak, meyvelerin ihtiyaç sahibi        ailelere ulaşmasını sağladı.

Başkan Yavaş’ın kırsal kalkınma projelerinden biri olarak hayata geçirdiği Büyükşehir Belediyesine ait arazilerde üretilen sebzelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmasından çok etkilendiğini belirten arazi sahibi Güniz Açıkalın, düşüncelerini şu   sözlerle paylaştı:

“Burası bizim aile bahçemiz. Bu sene Mansur Başkanın Gölbaşı’nda Büyükşehir’in kendi arazisinde sebze üretip ihtiyaç sahiplerine dağıtması projesi bizi çok etkiledi. Biz de aile olarak çorbada tuzumuz olsun ve Mansur Başkan’ın sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak istedik. Belediye yetkililerine ulaşarak meyvelerimizin toplanmasını talep ettik. Elma, armut, ayva ve erik gibi birçok türde meyvelerimiz mevcut. Meyvelerimizin toplanarak doğru yerlere dağıtılacağından emin olduğumuz için, Mansur başkanımıza güvendiğimiz için meyvelerimizi paylaşmak istedik. Bahçemizi seve seve Büyükşehir Belediyesine açtık. Sağ olsunlar,   var olsunlar bizim bu talebimizi   geri çevirmediler.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!