Çanakkale
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

İtalya - Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?...

İtalya - Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?...
Dünya Kupası Elemeleri’nin Avrupa etabında A Milli Takım, C yolunda Portekiz ile kozlarını paylaşacak, gözünü İtalya - Kuzey Makedonya maçına çevirecek. Ay-Yıldızlılar, Portekiz engelini aşması halinde bu maçın kazananı ile final oynayacak. İtalya - Kuzey Makedonya maçı ne

Ay-Yıldızlılar, Portekiz engelini aşabilirse finalde İtalya - Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle Konya’da karşı karşıya gelecek. Bu iki takım arasındaki maç da bu akşam Palermo’da oynanacak. Her iki ekipte de önemli eksikler var. İtalya’da Di Lorenzo sakat. Yıllarca savunmanın değişilmez ikilisi olan Chiellini ve Bonucci kadroda yer almalarına rağmen onlar da bir süredir sakatlıkları nedeniyle forma giyememişti.


İlgili HaberlerMilli maç hangi kanalda? Portekiz - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Dünya Kupası Play-Off)


İtalya karşısına tarih yazmak için çıkacak olan Makedonya, en önemli yıldızından yoksun olacak: Eljif Elmas... 22 yaşındaki orta saha oyuncusu cezası nedeniyle bu akşam görev yapamayacak. Teknik direktör Milevski, Gök Maviler’i geçme ihtimallerini düşünerek Elmas’ı yine de aday kadroya dahil etti. Makedonya’da ayrıca bir diğer cezalı isim de orta sahada görev yapan Tihomir Kostadinov. İki takım en son 6 Ekim 2017’de karşı karşıya gelmiş ve İtalya’da oynanan maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

İtalya - Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Renzo Barbera'da oynanacak İtalya - Kuzey Makedonya maçını Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Bu akşam TSİ 22.45'te başlayacak ve S Sport'tan yayınlanacak karşılaşma ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

İtalya - Kuzey Makedonya muhtemel 11'ler:

İtalya: Donnarumma, Florenzi, Bastoni, Mancini, Emerson, Jorginho, Barella, Verratti, Berardi, İnsigne, İmmobile

Kuzey Makedonya: Dimitrievski, Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski, Churlinov, Spirovski, Bardhi, Ademi, Ethemi, Trajkovski

İki maç daha oynanacak

Dünya Kupası Elemeleri’nin Avrupa etabında bizim de yer aldığımız C yolunun dışında A ve B yollarında da iki karşılaşma oynanacak. A yolunda Galler ile Avusturya kozlarını paylaşacak. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle FIFA, İskoçya- Ukrayna mücadelesini ileri bir tarihe ertelemişti. B yolunda ise İsveç sahasında Çekya’yı ağırlayacak. Tüm maçlar 22.45’te başlayacak. Buradaki diğer eşleşmede ise FIFA, savaş yüzünden Rusya’yı men ettiği için Polonya, doğrudan finale adını yazdırmıştı. Polonya, İsveç-Çekya’nın galibiyle karşılaşacak.

Kaynak: FANATiK.COM.TR

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!