Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

İspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurdu

İspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurdu
Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, geniş bir hayran kitlesinin bulunduğu İspanya'da düzenlenen Fotogramas de Plata'da dizi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Oyuncu, ülkede büyük bir ilgiyle karşılandı.

Bu zamana kadar yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Cansu Dere'nin ünü ülke dışını aştı. Dere, büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu İspanya'daki en önemli ödül törenine katıldı.

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDI

Tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata'da Cansu Dere sahneye çıkarak dizi dalında 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. Dere'ye ödülünü La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye verdi.

ADI SÖYLENİNCE ALKIŞ TUFANI KOPTU

Bu yıl 73'üncüsü gerçekleştirilen Fotogramas De Plata'da adı İspanyolca anons edilen Dere, alkış tufanıyla sahneye çıktı. Güzel oyuncu, dünya starlarının ödül aldığı törenden önce hayranlarıyla da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

KIRMIZI HALIDA BOL BOL POZ VERDİ

Cansu Dere ödül töreninde önde gelen isimlerle bir araya gelerek, gece boyunca sohbet etti. Sadakatsiz dizisinin başrolü, siyah sırt dekolteli elbisesiyle katıldığı kırmızı halıda da büyük bir ilgi gördü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, art arda poz vermeyi de ihmal etmedi.

Dün Madrid'de gerçekleşen törende Javier Badem, Penelope Cruz, Alba Flores, Pedro Almodovar gibi dünya starları ödül aldı.

İşte Cansu Dere'nin ödül aldığı törenden kareler...

İspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurduİspanya'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Cansu Dere, güzelliğiyle törene damga vurdu

Kaynak: SONDAKIKA.COM

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!