Çanakkale
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Işıltılı Bir Cilde Sahip Olmak Oldukça Kolay

Işıltılı Bir Cilde Sahip Olmak Oldukça Kolay
Işıl ışıl görünen temiz bir cilde kavuşmak için pahalı ürünlere çok para harcamanıza gerek yok. Uzmanlar, cildinizde tonlarca ürün kullanmamanızı ...

Işıl ışıl görünen temiz bir cilde kavuşmak için pahalı ürünlere çok para harcamanıza gerek yok. Uzmanlar, cildinizde tonlarca ürün kullanmamanızı tavsiye ediyor. "Birkaç farklı ürün kullanmak maliyetli olabileceğinden, kullandığınız ürün sayısını sınırlamak da yardımcı olabilir. Ayrıca cildinizi tahriş edebilir ve yaşlanma belirtilerini daha belirgin hale getirebilir." diyorlar.

IŞILTILI BİR CİLDE SAHİP OLMAK DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDEN DAHA KOLAY



BOL SU İÇİN VE ANTİOKSİDANLAR AÇISINDAN ZENGİN YİYECEKLER YİYİN

Diyetiniz cilt bakımının gerçekten başladığı yerdir. Araştırmacılara göre, su alımı ile cilt rengi arasında potansiyel bir bağlantı var. 2015 yılında yapılan bir araştırma, ne kadar iyi nemlendirdiğiniz ile cildinizin sağlığı arasında bir ilişki olabileceğini öne sürdü. Çalışma ve diğer doktorlar, aşırı miktarda su içmenin muhtemelen yardımcı olmayacağını belirtiyor. Doktorlar " Ancak gün boyunca yeterince su içtiğinizden emin olmak, ışıltılı bir cilde yaklaşmanın kolay bir yoludur'' diyorlar

Antioksidan bakımından zengin yiyecekleri diyetinize dahil etmek, doğal bir ışıltıya sahip bir cilde ulaşmanın başka bir kolay yoludur. Polifenol adı verilen mikro besinleri yüklemenize yardımcı olacak çilek, ceviz ve üzüm gibi yiyeceklere odaklanmak isteyeceksiniz. Uzmanların verdiği demeçte, "Ön araştırmalar, bu tür antioksidanı cilt hücrelerinin hiperpigmentasyon gibi UV hasarından korumaya yardımcı olmasıyla ilişkilendirdi . " dediler.



CİLDİNİZİ DÜZENLİ OLARAK KİR VE YAĞDAN ARINDIRIN

İşte harika bir cilde sahip insanların her gün yaptığı bir şey. Cildinizi düzenli olarak temizlemek, herhangi bir cilt bakımı rutininin önemli bir parçasıdır ve nemli, parlak bir cilt elde etmek için gereklidir. Ölü cilt hücreleri, bakteriler veya kirleticiler olsun, başka herhangi bir ürün giymeden önce bu kalıntıları cildinizden çıkarmanız gerekir. Uzmanlara göre "Temizlik, cildinizi diğer cilt bakım ürünlerine hazırlamanın en iyi yoludur" . Tıkanmış gözenekleriniz varsa, kullandığınız diğer ürünler yüzeyin altındaki cilt katmanlarına ulaşamaz. Tıkanmış gözenekler sadece sivilcelere neden olmakla kalmaz, aynı zamanda diğer cilt bakım ürünlerinin emilimini de engeller, günlük temizlik gözeneklerinizi temizlemeye yardımcı olur ve nemlendiricilerinizdeki ve serumlarınızdaki aktif bileşenlerin cildin daha derin katmanlarına nüfuz etmesini sağlar'' dediler.

İçeriğinde alkol içermeyen nazik bir temizleyici kullandığınızdan emin olmak isteyeceksiniz. Ilık su en iyisidir. Temiz parmaklarla temizleyici uygulayarak basit tutun. Cildinize karşı nazik olun ve ovmaktan kaçının. Ilık suyla durulayın ve yumuşak bir havluyla kurulayın. Ardından, kaşıntılı veya kuru cildiniz varsa nemlendiriciler uygulayın. Yüzünüzü aşırı yıkamamak da önemlidir. Yüzünüzü sadece günde iki kez veya terledikten sonra yıkayın.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!