Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

İş dünyasının yeni lezzet durağı: Elbet Steakhouse

İş dünyasının yeni lezzet durağı: Elbet Steakhouse
İş insansaları son zamanlarda yeni bir lezzet noktası keşfettiler. Bir ünlü iş insanının davetiyle biz de Elbet Steakhouse’un misafir olduk ...

İş insansaları son zamanlarda yeni bir lezzet noktası keşfettiler. Bir ünlü iş insanının davetiyle biz de Elbet Steakhouse’un misafir olduk.

İş hayatına 10 yaşında bulaşıkçılık ile başlayan Elvan Şahin ile Bostancı’da Günaydın Et’in patronu Cüneyt Asan’ın yanında yetişen İbrahim Çolak, bundan 5 yıl önce Elbet Steakhouse’u kurmuş.

Önceleri küçük bir dükkan ile başlayan ikili, kısa sürede işi büyütmüş. Dört masalı küçük dükkanda yapılan etler öyle beğenilmiş ki şimdi 150 kişinin ayni anda yenik yediği bir restorana dönmüş.

İki kişiyle başlayan Elbet’te şimdi 80 kişi çalışıyor. Akşamları randevusuz gidenler yer bulmakta zorlanıyor.

ÜNLÜ PATRONLAR MÜDAVİMİ OLMUŞ

Elbet Steakhouse, Etiler’in meşhur Nispetiye caddesinde değil, yan sokaklarının birinde. Ancak bu restoranın çok ünlü müdavimleri var.

İstanbul’un en ünlü futbol kulüp başkanları, siyasiler, yerli ve yabancı futbolcular her hafta uğruyormuş. Çok ünlü bir medya patronu da kokoreçini beğeniyormuş. Sık sık kokoreç siparişi veriyormuş.

Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi sanat dünyasının ünlü isimleri de çok sık geliyormuş. Hatta Kıvanç Tatlıtuğ ortak olmak bile istemiş.

NEDEN ELBET'İ TERCİH EDİYORLAR?

Elvan Şahin’e insanların neden Elbet’i tercih ettiklerini sorduk. Şahin, “Burada insanlar aile gibi. Eşini dostunu, arkadaşını getiriyor. Burada çok rahatlar. Bir de bizim müşterilerimizin büyük çoğunluğu yerli insan. Yapmacık, gösteriş seven insanlar pek bizim burada yok. O nun için çok seviliyoruz” diyor.

İbrahim Çolak da etlerinin çok beğenildiğini söyleyerek, “Ben küçük yaşta Cüneyt Asan beyin yanında yetiştim. Nusret’le birlikte çalıştım. Her gün erkenden mezbahaneye gidiyorum. Orada en ıyı hayvanları seçip işliyoruz. Kömür ateşinde pişiriyoruz. En leziz şekilde ikram ediyoruz” şeklinde konuşuyor.

BİRÇOK YERDEN BAYİLİK İSTEYEN VAR

Elbet’in etleri o kadar çok tutulmuş ki bir çok yerden bayilik açma teklifinde bulunulmuş.

Şahin, şimdilik sadece Akasya’da şubelerinin olduğunu yakın zamanda da Karaköy’de şube açmayı planladıklarını söylüyor.

Ünlü bir AVM patronunun da bayilik istediğini ifade eden Şahin, “Biz kaliteden ödün vermek istemiyoruz. Şube açma konusunda ünlü iş insanlarına danışıyoruz. Onların fikirlerini alıyoruz. Hızlı büyümek yerine temkinli büyümeyi tercih ediyoruz” diyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!