Çanakkale
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

İrem Derici: Adaleli, esmer hoşlanıyorum

İrem Derici: Adaleli, esmer hoşlanıyorum
İrem Derici önceki gün Nişantaşı’nda bir kuaförden çıkarken görüntülendi.

İrem Derici evvelki gün Nişantaşı’nda bir kuaförden çıkarken görüntülendi.

 

İrem Derici Nişantaşı'nda kuaförden çıkarken görüntülendi. 60 güne yakın karantinada olduğunu söyleyen Derici, "Artık kuaförün zamanı gelmişti" diye konuştu. Tanınmakta zorlanılan şarkıcı, "Bu maske işi reelinde işime geldi. Kuaföre yürüyene kadar 10 bireyle resim çekilirdim. Şimdi kısa boylu bir bayan geçiyor diye kimse suratıma dahi bakmıyor. Siz dahi güç tanıdınız" dedi.

DM’den yürüyün lafları çok konuşulan İrem Derici, "Benim yaptığım her mizahı, her küfrü magazin başlığı yaparsanız bu iş ilerlemez. Dünün haberi olur, yeni bir şey olmaz. Uzmanlar gereken her şeyi söylüyor benim azıcıkçık etrafı yumuşatmam gerekli, dm’den yürüyün dedim. Bana karantinaya gerek yok sabah akşam yürüyorlar bana. Ben trol olarak yaşayan bir bayanım. Benim ne yaptığımı yapın, ne dediğimi yapın. Sanatçıları ulus niçin misal alıyor, beni kimse misal almasın. Ben şarkı söyleyen bir bayanım bana neden bu misyonu yüklüyorsunuz. İrem hanım çocuklarımız sizi misal alıyor diyenler oluyor, almasın ağabey ben yalnızca şarkı söyleyen bir bayanım" diyerek, tepki sürükleyecek söylemelerde bulundu.

"BEN ADALELİ, KOLLU, DÖŞÜ KILLI ESMER HOŞLANIYORUM"

Magazin gündeminide değerlendiren İrem Derici sizede malzeme yok laf karantina bitince ayyaş tutulacağım size dedi. Hande Ataizi’in Kenan İmirzalıoğlu hakkında yaptığı söyleme içinse, "Öylemiymiş, çevirelim bakalım caddeden birini Kenan gibi rol yapabilecek mi? Benim seçimimi soruyorsanız ben adaleli, kollu, döşü kıllı esmer hoşlanıyorum. Şaka bir yana ikiside işlerini muhteşem yapan ve sarsılmayacak markalar olmuşlar. Ben ikisine de bayılıyorum. Buna yorum yapmak ne bana düşer ne Hande hanıma düşer" sözlerine tenkit etti.

Demet Akalın'ın ben dahi geçinemiyorum lafı andırdırılan İrem Derici, "Bir tane şarkı satın alıyorsun, aranje, klip, pr derken 250 Bin Lira yapıyor. Kazanç kadar giderde var. Ben açlık hududu olarak bakıyorum. Kiramı ödeyemezsem annemin evine yerleşir, orada bir odam var oraya yerleşirim diye düşünüyorum. Öğrenmiyorum kimseyi suçlamak tenkit etmek bana düşmez. Herkesin değişik kazanç gider hesabı var" diyerek laflarını noktaladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!