Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

İGF’den İGD’ye ziyaret

İGF’den İGD’ye ziyaret
İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir ile İGF Reklam Müdürü Nurcan Köken, İGF Genel Başkan Vekili de olan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

MUĞLA (İGFA) - Sohbet havasında geçen ziyarette İGF Genel Başkanı Mesut Demir,  Türkiye genelindeki kurumsal internet gazetelerini federasyon bünyesinde bir araya getirmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Bu anlamda 2 bin 500 internet sitesini federasyonun çatısının altında bir araya getirdiklerini belirtti. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ile birlikte Türkiye turuna çıktıklarını söyleyen Mesut Demir, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve federasyon olarak hızla büyüdüklerini kaydetti.

PROJELERİMİZE TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, “ Türkiye turuna çıktık.  İnternet Gazeteciler Federasyonu olarak IGF Haber Ajansı, IGF TV hem de IGF Reklam Ajansı ile ilgili çalışmalarımızı anlattık. Değerli valilerimize, belediye başkanlarımıza, STK başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza ve internet medyalarında bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik. İnternet yasasının olmazsa olmaz hale geldiğini bizzat yerinde gördük. Dolayısıyla son durağımız Muğla oldu. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Sayın Seda Köktener’i ziyaret edelim, burada internet medyası ile ilgili sorunları yerinde dinleyelim istedik. Dolayısıyla olmazsa olmaz internet yasasının en kısa zamanda meclise gelmesini umut ediyoruz. IGF Haber ajansı, IGF Reklam Ajansı ve IGF TV projelerimize tam gaz devam ediyoruz. İnşallah internet medyaları hem internet yasasıyla hem de IGF projeleriyle rahat bir nefes alacak” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN BÜTÜN BÖLGELERİNİ GEZECEĞİZ

Açıklamasına devam eden Başkan Demir, “Önümüzde Trakya ve Karadeniz bölgeleri var. Önümüzde ki sürecin ardından İç Anadolu bölgesiyle tamamlamış bulunacağız. 81 ilde derneklerimiz var. Bunun yanı sıra Almanya, Azerbaycan ve KKTC temsilcilerimiz var. Şimdi sekiz ülke daha bize katılıyor. Sekiz ülkede ki internet medyaları bize katılıyor. Dolayısıyla 2500 internet medyasıyla hem IGF Haber Ajansı, IGF Reklam Ajansı hem de IGF TV’yi yayına vermiş olduk. Burada yapılan her haber, reklamlar ve IGF TV de yayınlanan canlı yayın programları 2500 internet medyasında aynı anda yayına girecek. Bu sistem ile internet medyalarımız ciddi bir gelir elde etmiş olacak” dedi.

İNTERNET YASASI BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “İnternet Gazeteciler Federasyonu olarak Genel Başkanımız Mesut Demir ve Reklam Halkla İlişkiler Müdürümüz Nurcan Köken ile birlikte 15 günlük bir Türkiye turuna çıktık. Güzel temaslarımız oldu. Başkanımızın da dediği gibi ilave olarak Türkiye’nin bütün bölgelerinden, Rusya ve Kerkük de dahil olmak üzere yeni katılımlarımız olacak. Federasyonumuzun amacını anlatmak için 11’e yakın ili gezdik. 11 ildeki il başkanları, cemiyet başkanları ve medyalarla toplantılarımız oldu. Akabinde bölgelerinde ki valilikleri,  belediye başkanlarını ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde İGF’yi tanıttık. Federasyonumuzun amacını ve hedefini anlattık. Güzel temaslar oldu. Bu turlar devam etmeli. 81 ile hitap eden bir federasyonuz. Önümüzdeki günlerde de başkanında dediği gibi Trakya, Karadeniz, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Ege olarak bir turumuz daha olacak. İnternet yasası önemli bir durum ve bizim kırmızı çizgimiz. Ekibimiz güzel iş yapıyor. Umut ediyoruz ki 2 bin 500 siteyle birlikte güç sağlayacağız” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!