Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Hydro Nedir? HYDRO Coin Ne İşe Yarar?

Hydro Nedir? HYDRO Coin Ne İşe Yarar?
(kriptokoin.com) Hydro nedir? Hydro, en güncel şifreleme teknolojileriyle, kullanıcılara dijital kimlik hizmetleri sağlayan bir Blockchain ...

(kriptokoin.com)

Hydro nedir? Hydro, en güncel şifreleme teknolojileriyle, kullanıcılara dijital kimlik hizmetleri sağlayan bir Blockchain projesidir. Bu makalede Hydro nedir, ne sunmaktadır, HYDRO coin nedir, nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Hydro nedir?

Hydro, kullanıcı kimliklerini, hesaplarını ve işlemlerini güvence altına alan bir Blockchain projesidir. Bunu ise, en son şifreleme teknolojisini kullanarak yapar. Tamamen açık kaynaklı ve merkeziyetsiz bir ekosistemdir. Bununla birlikte Hydro, halka açık Blockchain teknolojisini geleneksel özel sistemlere getiriyor. Böylece, finansal hizmetleri merkezden uzaklaştırmayı amaçlıyor. Yani, kullanıcılarının DeFi işlemleri gerçekleştirmesine olanak tanıyor. Proje, geliştiricilerin bu yenilikçi teknolojiyle platformlarını ve uygulamalarını güçlendirmelerini de sağlıyor. Ağdaki tüm dijital kimlikler, Ethereum üzerindeki ERC-1484 standardı ile yaratılıyor.

Hydro’nun yol haritasında neler var?

Hydro 2018 yılında piyasaya çıktı. Yani kısmen yeni bir kripto para ve Blockchain projesi. Proje, ön aşamada bir kimlik ve güvenlik protokolü olarak başladı. Ardından bir DeFi platformuna dönüştü. Şimdiyse bir NFT, GameFi ve Metaverse projesi olma yolunda ilerliyor.

Hydro ne sunmaktadır?

Şu anda Hydro, 6 ana Protokol içeriyor: Raindrop, Snowflake, Ice, Tide, Hail ve Mist. Bunlar sırasıyla belge doğrulama, kimlik, tanıma, ödeme, tokenizasyon ve AI protokolü olarak çalışıyor. Her biri, kullanıcıların temelde güvenlik odaklı bir problemini çözmek için tasarlandı. Bu protokoller, Hidro Ekosistemin ana çekirdeği olarak görev yapıyor. Ayrıca, Web3 evreninin güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için çok zincirli bir protokol olarak yer alıyorlar. Kimlik doğrulamaya ek olarak platformun, Güvenlik protokollerine ek olarak projenin, bir HydroSwap isimli bir DEX’i, NFT ve dApp destekli Aegir isimli bir cüzdan ve Keresverse isimli bir oyun evreni mevcut.

HYDRO coin nedir? Ne işe yarar?

HYDRO coin, merkeziyetsiz ve açık kaynaklı Hydro projesinin yerel kripto para birimidir. Bu kripto para, ağın merkeziyetsizliğini sağlıyor. Buna göre HYDRO coin sahipleri, ağın yönetimine katılarak alınan kararlarda oy kullanabiliyor. Bunun yanı sıra, dApp satın alma ve kullanma, güvenlik protokollerini kullanma, zincirler arası varlık aktarımı gibi çeşitli amaçlarla harcanabiliyor. Geliştiricilerin akıllı sözleşmeleri kullanması için de ödeme yöntemi görevi görüyor. Bir değer aracı olarak ise, tokenin 111.111.111 adet arzı dikkat çekiyor. Kripto para tüm zamanların en yüksek seviyesine Eylül 2021’de ulaştı. O dönemde bir HYDRO coin 0,081 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte altcoin, yazım sırasında 0.0041 dolardan el değiştiriyordu.

Hydro nedir? HYDRO coin nasıl alınır?

Kripto para, Binance, Coinbase ve Kraken gibi büyük borsalarda işlem görmüyor. Bu nedenle HYDRO coin’e erişmek için CoinEx, LATOKEN ve BitGlobal gibi kripto para borsalarına erişmeniz gerekiyor. Eriştikten sonra, bir hesap oluşturmalı ve hesabınızı doğrulamasınız. Ardından giriş yaparak, cüzdanınıza HYDRO coin paritelerine uygun bir varlık yatırmalısınız. Bu şekilde kripto parayı satın alabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!