Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

HUAWEI nova Serisi kampanyalı fiyatıyla satışa sunuldu!

HUAWEI nova Serisi kampanyalı fiyatıyla satışa sunuldu!
(Teknolojioku)HUAWEI nova Y90, estetik bir simetri duygusu taşıyan Huawei'nin Space Ring tasarımını benimserken, etkileyici görüntüleme için 6,7 ...
(Teknolojioku)
HUAWEI nova Y90, estetik bir simetri duygusu taşıyan Huawei'nin Space Ring tasarımını benimserken, etkileyici görüntüleme için 6,7 inç HUAWEI Edgeless FullView ekran, büyük 5.000 mAh pil ile geliştirilmiş pil ömrü de dahil olmak üzere bir dizi etkileyici özellik sunuyor.
40W HUAWEI SuperCharge çözümünün yanı sıra yükseltilmiş 128GB büyük depolama kapasitesi ile HUAWEI nova Y90, görüntüleme yetenekleri açısından da yeni geliştirmelere sahip. Süper Gece Modu, Ön/Arka Çift Görünümlü Video ve AI Anlık Görüntü gibi yenilikçi özellikleri destekleyen ve kullanıcılara mükemmel bir görüntüleme deneyimi sunan 50MP AI Üçlü Kamera ile donatıldı. Güçlü EMUI 12 işletim sistemi sayesinde cihaz, kullanışlı, sorunsuz ve güvenilir, her senaryoya uygun etkileşimli bir deneyim sunuyor.

HUAWEI nova Serisi kampanyalı fiyatıyla satışa sunuldu!

HUAWEI nova Y70, 6.000mAh kapasiteli büyük bir pil ile donatılan nova Y70, pil bitmesi endişesini azaltan ve daha güvenilir bir kullanıcı deneyimi sunan uzun pil ömrü sağlıyor. Huawei'nin benzersiz AI akıllı güç tasarrufu teknolojisi sayesinde Huawei nova Y70, sekiz güç tüketimi alanını derinden optimize etti. Pil ömrünü daha da artırmak için HUAWEI nova Y70, kullanıcılara ultra uzun pil ömrü için daha kısa şarj süresi sunan 22,5 W HUAWEI SuperCharge'ı destekliyor.

Ayrıca, şarj güvenliğini ve pil ömrünü artırmak için entegre 13 katmanlı şarj koruma sistemi ve yükseltilmiş elektrokimyasal sistem ile donatıldı. Aynı pil kapasitesine sahip diğer akıllı telefonlardan daha iyi olan nova Y70, haftada yalnızca iki kez şarj gerektiriyor.

HUAWEI nova Y90, lansmana özel 5.999 TL, nova Y70 ise 4.999 TL indirimli fiyatla satışa sunuluyor. Buna ek olarak sepette nova Y90 için 150 TL, nova Y70 için 100 TL ek indirim uygulanıyor. Her iki telefon için de, alışverişini tamamlayıp sonra HUAWEI Online Mağaza’da yorum yapan kullanıcılara 499 TL değerindeki Band 4 hediye ediliyor. HUAWEI’nin en yeni tam kablosuz kulaklıklarından olan FreeBuds SE ile satın alındığında FreeBuds SE fiyatında yüzde 30 indirim uygulanıyor.

Band 7 ve FreeBuds SE ile beraber alınırsa, hem Band 7 hem de FreeBuds SE fiyatlarında yüzde 20’ye varan indirim uygulanıyor. MatePad 10.4 veya Watch GT 2 Pro ile beraber alınırsa, iki üründen birinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Nova Y90 ve Y70 özelinde 1 yıllık ek garanti alımı da lansman süresince yüzde 50 indirimli olarak sunuluyor. Consumer sayfasına kayıt olan herkese 5.000 TL ve üzeri akıllı telefon alımlarında 300TL değerinde indirim kuponu kazanabilirsiniz. nova Serisi’nin yeni akıllı telefonlarından satın alan ilk 45 kişiye, tüm bunların yanında ayrıca mini hoparlör hediye ediliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!